"Це максимально, що ми можемо": Клименко розповів, скільки патрулів виділило МВС для супроводу працівників ТЦК

Міністерство внутрішніх справ виділило щонайменше 513 патрулів по всій Україні для супроводу працівників Територіальних центрів комплектування. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко в інтерв'ю "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

За словами міністра, патруль не завжди супроводжує співробітників військкоматів, а лише "за їхнім бажанням і по можливості".

"Ми ж не можемо стільки патрулів організувати. У нас ще є реагування на злочини, на повідомлення по території держави. Тобто ми виділяємо кожного дня кількасот патрулів по території нашої держави для того, щоб працювати зі співробітниками ТЦК. На сьогодні кількість таких патрулів доходить до п'ятисот. Це максимально, що ми можемо сьогодні зробити. Я вам точно скажу - 513", - заявив Клименко.

Зазначається, що під час супроводу співробітників ТЦК "усі дії як працівника ТЦК, так і працівника поліції, так і громадянина, обов'язково мають фільмуватися на бодікамеру поліцейського". Натомість поліцейські мають виступати "арбітрами" в разі конфлікту між працівниками ТЦК і громадянами.

План втечі провалився: ДПСУ затримала автобус із 17 ухилянтами за 200 метрів від кордону з Угорщиною

неділя, 30 червень 2024, 12:28

На кордоні з Угорщиною українські прикордонники затримали 17 чоловіків, які планували незаконно виїхати з України. Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України у неділю, 30 червня, передають Патріоти України. Мікроавтобу...

Є нюанси: У сервісних центрах МВС автовласникам влаштують ще одну перевірку

неділя, 30 червень 2024, 11:59

Під час реєстрації транспорту його власників перевірятимуть за Державним реєстром санкцій. Якщо на фізичну чи юридичну особу накладені обмеження, їй відмовлять у наданні послуг, передають Патріоти України. В Україні посилили перевірки фізичних та юриди...