Унаслідок удару РФ по Івано-Франківську пошкоджено університет нафти і газу

Під час ракетного удару РФ по Івано-Франківську 22 червня пошкоджено Національний технічний університет нафти і газу. Удар стався на його території. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків, передають Патріоти України.

"На жаль, пошкоджений наш університет нафти і газу. Окрім того, пошкоджено місцевий дитячий садок і ліцей в одному з мікрорайонів Івано-Франківська", - розповів мер.

Окрім того, руйнувань різного характеру зазнали 14 будівель. Також пошкоджено понад 800 вікон в різних будинках та понад 1000 квадратних метрів покрівлі. За його словами, наразі фахівці напрацьовують механізм компенсацій. Марцінків наголосив, що під час російського удару минулося без потерпілих і загиблих мешканців Івано-Франківська.

План втечі провалився: ДПСУ затримала автобус із 17 ухилянтами за 200 метрів від кордону з Угорщиною

неділя, 30 червень 2024, 12:28

На кордоні з Угорщиною українські прикордонники затримали 17 чоловіків, які планували незаконно виїхати з України. Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України у неділю, 30 червня, передають Патріоти України. Мікроавтобу...

Є нюанси: У сервісних центрах МВС автовласникам влаштують ще одну перевірку

неділя, 30 червень 2024, 11:59

Під час реєстрації транспорту його власників перевірятимуть за Державним реєстром санкцій. Якщо на фізичну чи юридичну особу накладені обмеження, їй відмовлять у наданні послуг, передають Патріоти України. В Україні посилили перевірки фізичних та юриди...