Сало є для багатьох улюбленою закускою восени та взимку, тому що велика кількість жирів робить їжу більш поживною, передають Патріоти України.
Також така їжа має відмінний зігріваючий ефект.
Як правило, смачнішого за сало домашнього посолу варіанта не знайти. Тільки сама господиня знає, який баланс солі та спецій їй подобається.
Однак при засолюванні сала деякі досвідчені кухарі використовують цукор.
У чому причина додавання цього компонента
Деякі відразу подумають, що цукор при приготуванні сала додають дивні люди, які роблять із “серйозного” продукту десерт.
Але це помилка.
Готова закуска вийде неймовірно м’якою, ніжною, що тане в роті. Про те, що ви використовували цукор, ніхто й не здогадається: цей компонент не відчуватиметься.
Якщо господині хочуть приготувати сало неймовірно високої якості, завжди додають цукор.
Як правильно працювати з компонентом
Варто одразу ж вказати потрібні пропорції. Як правило, на 0,5 кг сала береться сто грамів цукру. Спочатку ми робимо нарізку сала, щедро обвалюємо кожен шматок в цукор.
Ховаємо продукт у пакет і залишаємо в холодильнику на 8-10 годин. Потім нам потрібно добре вимити кожен шматок сала і видалити залишки вологи.
Після цього можна сміливо приступати до будь-якого обраного способу засолювання.
Крупи становлять важливу частину нашого раціону, оскільки сприяють насиченню та покращенню стану здоров’я. Основна претензія на адресу страви полягає в тому, що вона виходить прісною і не дуже смачною. Тому для покращення якості каші варто вводити ціка...
Приготування м’яса птиці забирає багато часу. На жаль, довге очікування не завжди винагороджується отриманням смачної страви. Досить трохи помилитися із тривалістю варіння, і м’ясо вийде жорстким та несмачним, передають Патріоти України. У кожного кулі...