Квашена капуста – одна з традиційних страв української кухні, яка відома ще з давніх-давен свою користю та чудовим смаком, передають Патріоти України.
Однак багато недосвідчених господинь стикаються з тим, що готовий овоч трохи гірчить.
Сіль
До появи гіркоти призводить як надлишок продукту, і його недолік, тому завжди варто правильно розраховувати кількість. Через велику кількість солі не тільки страждають смакові якості, а й суттєво погіршується зовнішній вигляд страви.
Сама капуста набуває неприємного сірого відтінку.
Якщо ж додати мало солі, то бродіння не відбувається. Натомість капуста просто гниє.
Проколи
Не всі господині знають про те, що двічі на день квашену капусту під час бродіння варто проколювати за допомогою тонких шпажок. Це допомагає позбутися надлишку вуглекислого газу, який дає гіркоту та неприємний аромат.
Сорт
Не варто забувати, що далеко не кожен сорт капусти підходить для такого квашення. Найкраще звертати увагу на пізні види капусти пласкої форми.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патрі...