Хтось скаже, що зварити рис – справа проста, а хтось страждає від того, що він постійно клейкий, рисинки розпадаються, а колір не білий, а сірий. Страва і на смак, і на вигляд не дуже приваблива, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари додають у рис під час варіння оцет близько 1 ч. л. на 1 л води. Можна обирати класичний або яблучний. Яблучний може надати страві характерного аромату та присмаку, тому він не всім смакує.
Одна чайна ложка оцту може закрити три проблеми.
Якщо оцту під рукою немає, його можна замінити лимонним соком у такій же кількості.
Пельмені є одною з найулюбленіших страв серед людей різного віку: вони смачні і їхнє приготування не вимагає жодних складних навичок. Однак пельмені з магазину – їжа шкідлива та не завжди смачна. Мало хто знає, що входить до складу напівфабрикату, але ...
Коли ви хворі, важливо не лише правильно лікувати симптоми, але й дбати про своє харчування. Те, що ви їсте, може значно вплинути на швидкість вашого одужання та ефективність боротьби з хворобою, передають Патріоти України. Деякі продукти можуть погірш...