
Хтось скаже, що зварити рис – справа проста, а хтось страждає від того, що він постійно клейкий, рисинки розпадаються, а колір не білий, а сірий. Страва і на смак, і на вигляд не дуже приваблива, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари додають у рис під час варіння оцет близько 1 ч. л. на 1 л води. Можна обирати класичний або яблучний. Яблучний може надати страві характерного аромату та присмаку, тому він не всім смакує.
Одна чайна ложка оцту може закрити три проблеми.
Якщо оцту під рукою немає, його можна замінити лимонним соком у такій же кількості.
Випічка може здаватися складною: торт недопечений, чізкейк падає, а кекси виходять з грудками. Проте кілька простих прийомів допоможуть уникнути кухонних невдач і зроблять процес більш приємним та легким, передають Патріоти України. 1. Натерте масло Щ...
Молоко - один із найшвидкопсувніших продуктів, тому його обов’язково потрібно зберігати в холодильнику. Проте більшість людей роблять помилку, залишаючи його на дверцятах холодильника, де температура найвища. Це призводить до того, що молоко швидше псу...