Інгредієнти:
Для скоринки:
Спосіб приготування:
1. Помийте м'ясо та обсушіть паперовими рушниками, злегка відбийте між двома шарами плівки.
2. Після – посоліть, поперчіть за смаком.
3. Скоринка: помийте й дрібно наріжте петрушку.
4. Часник подрібніть разом з анчоусами, каперсами та додайте до петрушки, перемішайте.
5. Змішайте сухарі з орегано, чорним перцем та тертим пармезаном, туди додайте суміш із петрушки, ретельно перемішайте.
6. Туди ж додайте оливкову олію, знову перемішайте.
7. Застеліть деко пергаментом, присипте трохи сумішшю для скоринки й на неї викладіть відбивні.
8. Зверху присипте кожну відбивну пряною сумішшю, добре втискаючи її в м'ясо.
9. Поставте в духовку й запікайте близько 15 хвилин до золотисто-коричневої скоринки.
Їсти готову страву потрібно відразу гарячою, смачно ще буде з овочами, а також з овочевими салатами.
Нове дослідження приголомшило навіть скептиків: лише дві чашки чаю без цукру на день - і ризик серцевих хвороб знижується майже на чверть! Але є нюанс, про який замовчують рекламні ролики: додасте цукру - і користь зникає, передають Патріоти України. Щ...
Дослідження останніх років показують, що деякі види кави дійсно можуть продовжити життя — якщо споживати їх помірно та правильно, передають Патріоти України. Ось яка кава має найкращий вплив на здоров’я та довголіття:. Висновок: Найбільше користі — у ...