Інгредієнти:
Для скоринки:
Спосіб приготування:
1. Помийте м'ясо та обсушіть паперовими рушниками, злегка відбийте між двома шарами плівки.
2. Після – посоліть, поперчіть за смаком.
3. Скоринка: помийте й дрібно наріжте петрушку.
4. Часник подрібніть разом з анчоусами, каперсами та додайте до петрушки, перемішайте.
5. Змішайте сухарі з орегано, чорним перцем та тертим пармезаном, туди додайте суміш із петрушки, ретельно перемішайте.
6. Туди ж додайте оливкову олію, знову перемішайте.
7. Застеліть деко пергаментом, присипте трохи сумішшю для скоринки й на неї викладіть відбивні.
8. Зверху присипте кожну відбивну пряною сумішшю, добре втискаючи її в м'ясо.
9. Поставте в духовку й запікайте близько 15 хвилин до золотисто-коричневої скоринки.
Їсти готову страву потрібно відразу гарячою, смачно ще буде з овочами, а також з овочевими салатами.
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...
"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...