Інгредієнти:
Для скоринки:
Спосіб приготування:
1. Помийте м'ясо та обсушіть паперовими рушниками, злегка відбийте між двома шарами плівки.
2. Після – посоліть, поперчіть за смаком.
3. Скоринка: помийте й дрібно наріжте петрушку.
4. Часник подрібніть разом з анчоусами, каперсами та додайте до петрушки, перемішайте.
5. Змішайте сухарі з орегано, чорним перцем та тертим пармезаном, туди додайте суміш із петрушки, ретельно перемішайте.
6. Туди ж додайте оливкову олію, знову перемішайте.
7. Застеліть деко пергаментом, присипте трохи сумішшю для скоринки й на неї викладіть відбивні.
8. Зверху присипте кожну відбивну пряною сумішшю, добре втискаючи її в м'ясо.
9. Поставте в духовку й запікайте близько 15 хвилин до золотисто-коричневої скоринки.
Їсти готову страву потрібно відразу гарячою, смачно ще буде з овочами, а також з овочевими салатами.
Простий рецепт запікання філе для салату, проте в ньому є свій особливий секрет, який полягає у додаванні французької гірчиці, що подарує пікантний присмак, передають Патріоти України. Для приготування нам буде потрібно:. Філе (куряча грудка) – 2 шт.Со...
Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...