Інгредієнти:
Для скоринки:
Спосіб приготування:
1. Помийте м'ясо та обсушіть паперовими рушниками, злегка відбийте між двома шарами плівки.
2. Після – посоліть, поперчіть за смаком.
3. Скоринка: помийте й дрібно наріжте петрушку.
4. Часник подрібніть разом з анчоусами, каперсами та додайте до петрушки, перемішайте.
5. Змішайте сухарі з орегано, чорним перцем та тертим пармезаном, туди додайте суміш із петрушки, ретельно перемішайте.
6. Туди ж додайте оливкову олію, знову перемішайте.
7. Застеліть деко пергаментом, присипте трохи сумішшю для скоринки й на неї викладіть відбивні.
8. Зверху присипте кожну відбивну пряною сумішшю, добре втискаючи її в м'ясо.
9. Поставте в духовку й запікайте близько 15 хвилин до золотисто-коричневої скоринки.
Їсти готову страву потрібно відразу гарячою, смачно ще буде з овочами, а також з овочевими салатами.
Відмова від коров’ячого молока може стати несподіваним викликом, адже для багатьох цей продукт залишається звичним у щоденному раціоні. Водночас сучасні дослідження та поради дієтологів свідчать, що молоко не є обов’язковим для дорослої людини, передаю...
Перекуси - невід’ємна частина нашого дня: близько 90% людей перекушують щонайменше раз на день. Важливо не відмовлятися від перекусів, а вибирати поживні та ситні продукти, які підтримують здоров’я серця та стабільний рівень цукру в крові, передають Па...