Інгредієнти:
Для скоринки:
Спосіб приготування:
1. Помийте м'ясо та обсушіть паперовими рушниками, злегка відбийте між двома шарами плівки.
2. Після – посоліть, поперчіть за смаком.
3. Скоринка: помийте й дрібно наріжте петрушку.
4. Часник подрібніть разом з анчоусами, каперсами та додайте до петрушки, перемішайте.
5. Змішайте сухарі з орегано, чорним перцем та тертим пармезаном, туди додайте суміш із петрушки, ретельно перемішайте.
6. Туди ж додайте оливкову олію, знову перемішайте.
7. Застеліть деко пергаментом, присипте трохи сумішшю для скоринки й на неї викладіть відбивні.
8. Зверху присипте кожну відбивну пряною сумішшю, добре втискаючи її в м'ясо.
9. Поставте в духовку й запікайте близько 15 хвилин до золотисто-коричневої скоринки.
Їсти готову страву потрібно відразу гарячою, смачно ще буде з овочами, а також з овочевими салатами.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...