Чаруючі фото старту ракети, зроблені з кабіни літака

​Голландський пілот Крістіан ван Хайджст зняв з кабіни Boeing момент запуску балістичної ракети Китаю.

Ракета пролетіла над літаком, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

"Раптом ми помітили дуже яскраву пляму на горизонті, яка швидко зростала. Спочатку це виглядало як повітряна куля або дивна хмара, але через кілька секунд я ідентифікував її як контраст ракети, яка злетіла в небо ", - розповів він.

Екіпаж літака знав, що деякі частини китайського повітряного простору на північ і південь від їхнього маршруту були закриті, проте, за словами пілота, їх не попередили і не надали жодних інструкцій.

"Нам не було надано жодних подробиць, і нам не повідомили, що повинна бути запущена ракета, тому ця подія застала нас зненацька ", - зазначив він.

Літак, за словами пілота, виявився по центру забороненої зони. На півночі відбувався запуск ракети, а на півдні повинні були впасти її уламки. Таким чином, ракета пролетіла над ними на величезній висоті.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...