Горе-туристи заплатили за гвинтокрил, щоб їх спустили з гори, бо вони втомились

​У Швеції жінка викликала рятувальний вертоліт для того, щоб їх разом з чоловіком спустили з гори.

Поліцейські і рятувальники, які прибули на виклик, виявили, що жінка "просто втомилася", повідомляють Патріоти України з посиланням на The Local.

Оскільки втома не вважається серйозною загрозою життю, то рятувальники запропонували жінці і її чоловікові спуститися самостійно, або заплатити за спуск на вертольоті 3,6 тисячі доларів. Вони обрали вертоліт. За даними місцевої поліції, такі ситуації відбуваються досить часто.

"Рятувальників необхідно викликати, коли існує реальна загроза життю або здоров'ю, тоді вони дійсно допоможуть спуститися. Але якщо у вас є їжа і дах над головою, може варто перепочити і почекати поки до вас не повернуться сили", – сказала офіцер поліції Марі Андерссон. Додала, що подружжя не перебувало в смертельній небезпеці – у них були намети і їжа.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...