Як мотоцикл на задньому колесі: Очевидець розповів подробиці падіння Ту-154

​Співробітник берегової охорони прикордонних військ ФСБ став очевидцем аварії і порівняв положення літака в цей момент з мотоциклом, поставленим його водієм на заднє колесо.

Співробітник берегової охорони прикордонних військ ФСБ, який перебував в момент аварії літака Ту-154 Міноборони на катері в акваторії Сочі, став очевидцем аварії і розповів про побачене.

Про це пише "Комерсант" з посиланням на дані джерел, близьких до розслідування.

Прикордонник розповів, що літак, який вилетів з аеропорту Адлер, замість того щоб набрати висоту, став швидко знижуватися до поверхні моря так, нібито збирався зробити на неї посадку.

Свідок зазначив, що навіть для посадки розташування лайнера в просторі здалося йому дивним. Начебто Ту-154 йшов на невеликій швидкості з неприродно задертим вгору носом.

Очевидець, за словами джерела, навіть порівняв положення літака в цей момент з мотоциклом, поставленим його водієм на заднє колесо. Ще через мить, за його словами, літак зачепив поверхню моря хвостом, який відвалився при ударі, впав у хвилі і швидко затонув.

Нагадаємо, 25 грудня, в Чорному морі впав російський військово-транспортний літак Ту-154.

У відомстві уточнили, що на борту ТУ-154 перебували російські військовослужбовці, артисти ансамблю ім. Александрова і представники російських ЗМІ, які летіли привітати з Новим роком військових РФ на сирійській авіабазі "Хмеймім".

Незабаром міноборони РФ заявило, що уламки літака ТУ-154 були знайдені в Чорному морі.

На місці катастрофи російського Ту-154 у Чорному морі виявлені тіла семи загиблих.

Співробітники ФСБ відпрацьовують версію теракту на Ту-154.

Очевидець падіння літака розповіла подробиці.

Російський авіаексперт Вадим Лукашевич вважає, що літак міг впасти внаслідок теракту.

Російський експерт Віталій Андрєєв вважає, що на борту Ту-154 сталося щось екстремальне.

Експерт з питань авіації Влад Любін з імовірністю 99% вважає, що катастрофа літака Ту-154 була результатом теракту, а вибухівка могла бути закладена в люк шасі літака в аеропорту Москви.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...