"Як така с*ка може вести свій бізнес у Львові?" У мережі обурилися підручнику з "хохлами", який продавався у львівській книгарні

У підручнику з розмовної англійської мови авторства Світлани Варшавської було виявлено вкладиш з ненормативною англійською лексикою, де було присутнє слово "хохол".

У львівській книгарні виявили підручник з англійської мови з образами на українців. Ілюстрація:AfishaLviv.net

В одному з книжкових магазинів Львова покупці виявили шкільний підручник з розмовної англійської мови, в якому був виявлений і вкладиш з ненормативною англійською лексикою, де також було присутнє слово "хохол". Про це написав у своєму Fаcebook користувач Микола Сирота, передають Патріоти України.

Він розмістив також фото з вкладишем в підручнику.

"Зайшов я сьогодні в "Книгарня "Є" Львів" на проспекті Свободи в найпатріотичнішому місті Львові (сорі, Притула, після Збаража, звісно).

Люблю я цю книгарню: персонал ввічливий, книги підібрані цікаві, більшість українською мовою, а російська література винесена в зал іноземних книжок - кому треба. Найголовніше - зручний читальний зал, де постійно проходять автограф-сесії, літературні читання та інші цікаві "атракції".

А коли зал вільний, я собі беру книжку і сідаю почитати в тиші й теплі. Якраз поруч знаходиться музична школа, де мій син проводить двічі на тиждень по кілька годин, тож є місце, де його почекати з користю.

І от сьогодні я гортав підручники й посібники з англійської мови - якраз дитині обирав щось для додаткового читання. І трапилась мені цікава книжечка в руки - підручник з розмовної англійської та до нього тоненький додаток - підручник англійської ненормативної лексики.

Автор - така собі Світлана Варшавська, яка має у Львові власну лінгвістичну агенцію та видавництво. Книга надрукована теж у Львові - в друкарні Західно-українського консалтингового центру.

Ось сторіночка з цього додатку. Без коментарів.

У мене велике питання до Книгарня "Є" Львів: що ця література робить у вас на полицях? І велике питання до Львова - як така сука може вести свій бізнес в цьому місті?

Нещодавно, Микола Сиротюк виклав наступний допис у своєму Facebook оскільки з'явилася відповідна реакція на дану подію.

"Дякую всім за підтримку! Навіть не очікував аж такої реакції на свій пост - вражений.

Стосовно перших результатів - Книгарня "Є" Львів вилучила книгу з продажу! Дуже дякую адміністрації за таку позицію, гадаю, що це дійсно був недогляд відділу закупівель. Хто міг очікувати на подібне від навчального підручника?

Проте у Львові та інших містах ще дуже багато книгарень де можуть бути книжки цієї зарази. Аналогічно - інтернет-магазини.

Я сьогодні обійду ті магазини в центрі Львова, які знаю. Кожен може зробити те саме - звертайте увагу адміністрації на ці книги. А краще - на всі книги авторки - організовуємо бойкот. Запис в книгу скарг і дзвінок до адміністрації. Якщо магазин не реагує - зробимо його відомим )))"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...