"Кремлю необхідно терміново інформаційно ізолювати росіян. Залізна завіса - це питання найближчих місяців" - Кох про ситуацію в сучасній Росії

На думку колишнього віце-прем'єра РФ, у тих, хто не готовий жити в "герметичній" РФ зразка СРСР, залишилися тижні для ухвалення рішення.

Альфред Кох. Фото:Интерфакс

Міжнародні скандали, у які останнім часом потрапляла РФ, можуть змусити владу країни інформаційно ізолювати росіян. Таку думку колишній віце-прем'єр РФ Альфред Кох висловив у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Очевидно, що після серії скандалів і викриттів (розгром ПВК, арешт судна з російською зброєю в Тунісі, кокаїновий скандал в Аргентині тощо) Кремлю необхідно терміново інформаційно ізолювати росіян від фактів, що демонструють очевидну злочинність, глупоту і неефективність влади. Зробити це можна тільки в один спосіб: закрити країну. Тож, я думаю, залізна завіса – це питання найближчих місяців", – написав він.

За словами колишнього російського віце-прем'єра, "у тих, хто не готовий жити в герметичній країні (як у СРСР), залишилися тижні для ухвалення рішення".

"Зворотний відлік почався", – заявив Кох.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...