"Оккупанты знают, что заставить говорить "2 х 2 = 5" на день "республики" или на заказной митинг можно, а заставить думать так - нет" - журналіст

В окупованому Луганську з'явилися листівки із закликами до проукраїнськи налаштованих жителів міста об'єднуватися в групи і протистояти окупантам.

Фото:Facebook

Правити злиденним народом за допомогою брехні і маніпуляцій можна дуже недовго, а потім протест простих людей змете владу. Про це написав у Facebook луганський журналіст Євген Спірін, який живе і працює зараз в Києві. повідомляють Патріоти України.

Журналіст розповів про листівки, що з'явилися в окупованому Луганську, із закликами до проукраїнськи налаштованих жителів міста об'єднуватися в групи і протистояти окупантам.

"Пока одни ходят на похороны бородатых автомойщиков, другие спокойно ждут. Да, листовки не "Грады", и не взорвать гранатой дом "МГБ". Но и оккупанты знают, что заставить говорить "2 х 2 = 5" на день "республики" или на заказной митинг можно, а заставить думать так - нет… И это только начало. Скоро будет везде. Скоро придется прятаться и бежать", - пише Євген Спірін.

За його словами, фото листівки йому надіслав товариш, який живе в Луганську і явно налаштований проукраїнськи.

У коментарях інші користувачі Facebook висловлювали побоювання, що листівки - провокація спецслужб "ЛНР".

На це автор допису відповідав, що на користь того, що спецслужби не стоять за цим, говорить те, що листівки поширюються не від конкретної організації з конкретними координатами, а містять просто покрокові інструкції для проукраїнськи налаштованих луганчан, які можуть збиратися де завгодно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...