"Приходится надевать кастрюлю на голову и работать клоуном": Луганський екс-депутат втік у Крим, щоб працювати на ЗМІ окупантів (фото)

Ігор Орцев був відомим сталіністом, гарячим ненависником Майдану та патріотом російського агресора.

Ігор Орцев. Фото:facebook

Екс-депутат Луганської міської ради від КПУ Ігор Орцев засвітився роботою на інформаційний ресурс бойовиків так званих "Л/ДНР". Про це пише у своєму Facebook журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"В Луганске в довоенные времена был такой депутат городского совета от КПУ - Игорь Орцев. Друг и коллега небезызвестной Натальи Максимец. Разумеется, горячий ненавистник Майдана, патриот РФ, сталинист. Ну, весь полагающийся в таких случаях набор.

Давно не вспоминал о нем, а тут решил проверить, как он там, в ЛНР? А то что-то совсем не слышно.

И что вы думаете? Никакого Игоря Орцева в Луганске и близко нет. Поджег славный коммунист родной город, и свалил в Крым. Не дурак в ЛНР оставаться. Пускай другие толкаются в очередях за гуманитаркой да под снарядами гибнут. Подбил земляков на референдум сходить - и поехал жить поближе к морю. Не захотел почему-то жить в "процветающей республике"

Правда, времена нынче уже не те, что раньше. В Луганске у коммунистов был бизнес, жирные должности и потоки. А в Крыму никто им никаких кресел и мандатов конечно уже не даст. Поэтому Игорю приходится идти на жертвы. Наряжаться в вышиванку, надевать кастрюлю на голову и работать клоуном. Другой-то работы луганскому коммунисту "старшие братья" не доверят.

Трудно себе представить лучшую иллюстрацию того, что произошло с Луганском и его бывшими региональными элитами, чем это фото бывшего депутата Луганского городского совета." - повідомив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...