Скрепна подяка: На Росії бабусі обікрали дітей, які їх вітали зі святом (відео)

​У Єкатеринбурзі невідомі бабусі викрали речі дітей, які брали участь у концерті для літніх людей.

Про це у Facebook написала мешканка міста Світлана Дюпіна, прикріпивши до допису два відео з камер спостереження, передають Патріоти України.

"Сьогодні дітки нашого колективу виступали в ПІВСі (Палац ігрових видів спорту) на Дні пенсіонера. І під час виступу нас обікрали бабки-злодійки", — розповіла вона в четвер, 31 серпня.

На відео видно, що невідомі жінки пенсійного віку залізли в дитячі речі та рюкзаки, залишені без перегляду, і забрали все цінне, що знайшли. Вони забрали з собою два рюкзака і парасольку.

Потерпілі заявили, що так і не дочекалися допомоги від охорони ПІВСа. За словами постраждалої, в будівлі Палацу спорту організували три периметри з охороною. Але ці заходи безпеки виявилися марними.

Як додає "Уралінформбюро", в поліцію не надходили заяви від потерпілих. Співробітники правоохоронних органів просять звернутися в чергову частину всіх, хто постраждав від дій пенсіонерок, щоб організувати перевірку та встановити особи зловмисниць.

Міжнародний день людей похилого віку відзначається 1 жовтня, проте в 2017 році міністерство культури Свердловської області вирішило провести місячник, присвячений цій даті, — він почався 27 серпня.

Заплановані різні заходи: дні відкритих дверей, медичні огляди, клуби, концерти, зустрічі та екскурсії.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...