"Сліз не дочекаєтеся. Ви самі зробили "братський хохляцький народ" таким, - Євгеній Кузьменко

Тисячі українців пожертвували своїми життями, щоб російський "пропагандистський цирк" не приїхав з концертами на "звільнені від бандеро-фашистів території".

Євгеній Кузьменко. Фото: Фейсбук.

Якби в 2014 році Росія взяла під контроль Одесу, Дніпро, Херсон і Харків, то "пропагандистський цирк" приїхав би з концертами в українські міста. Про це написав у Facebook колумніст видання "ГОРДОН" Євген Кузьменко, коментуючи крах російського Ту-154 в Чорному морі, передають Патріоти України.

"Весь цей пропагандистський цирк приїхав би робити концерти до нас, на "звільнені від бандеро-фашистів території". Танцювати "Катюшу", співати пісні про" ввічливих людей" і передавати сюжети про "єднання землі російської". І за те, щоб не приїхали, тисячі людей поклали свої життя. Тому сліз, панове з-за поребрика, не дочекаєтеся. Таким цей "братський хохляцький народ" ви зробили самі. Все самі", - пише Кузьменко.

Сьогодні, 25 грудня, в Чорному морі впав російський військово-транспортний літак Ту-154.

У відомстві уточнили, що на борту ТУ-154 перебували російські військовослужбовці, артисти ансамблю ім. Александрова і представники російських ЗМІ, які летіли привітати з Новим роком військових РФ на сирійській авіабазі "Хмеймім".

Незабаром міноборони РФ заявило, що уламки літака ТУ-154 були знайдені в Чорному морі.

На місці катастрофи російського Ту-154 у Чорному морі виявлені тіла семи загиблих.

Співробітники ФСБ відпрацьовують версію теракту на Ту-154.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...