У Луценка повідомили про затримання двох суддів з Дніпра, які пропонували Холодницькому $300 тис. хабаря (фото)

Зловмисників затримали після передачі першої частини хабара в розмірі $50 тис.

Генеральна прокуратура затримала двох суддів Кіровського районного суду Дніпра за підозрою в пропозиції $300 тис. хабара керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому. Про це 21 вересня на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган, передають Патріоти України.

Встановлено, що голова райсуду разом з підлеглою, яка підозрюється Національним антикорупційним бюро в скоєнні корупційного кримінального злочину, запропонували Холодницькому вирішити питання про закриття провадження.

Зловмисників затримали після передачі першої частини хабара в розмірі $50 тис. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання їх під вартою.

Дії співробітників суду кваліфікували за ч. 4 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі) Кримінального кодексу.

Про роль Холодницького в зазначеній справі Сарган повідомила, що саме він звернувся з відповідним рапортом до Генерального прокурора.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...