"Все більше навідує думка, що вся ця історія з турбінами "Сіменс" - це красива німецька пастка на диких пацаків", - аналітик

За умови відсутності представників компанії-виробника, змонтувати турбіни в Криму росіяни звісно можуть, але працюватимуть вони, як відомий агрегат на Саяно-Шушенській ГЕС із тим самим результатом.
У Siemens просто заманили росіян у пастку? Ілюстрація: Дзеркало тижня.

"Ви знаєте, мене все більше навідує думка, що вся ця історія з турбінами "Сіменс" це красива німецька пастка на диких пацаків. В яку дикі пацаки влізли з натхненням - ще й самі дверці за собою замкнули", - пише Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Спочатку трохи історії. Ваш покірний слуга колись на заводі у Запоріжжі мав можливість неодноразово спостерігати монтаж низки зразків високотехнологічного обладнання made in Germany. І ЗАВЖДИ на монтажі були присутні представники виробника, а траплялося й таке, що для монтажу приїздила їхня бригада. І маю визнати, змонтували б як у нас - фіг воно працювало б взагалі.

А ще мені довелося ремонтувати німецьке обладнання 17-річної давнини. Які нафіг "наші умільці"? На моїх очах троє бригадирів зі стажем роботи "більше 25" кумекали, як складати німецький вкладиш. Ньютона, який досліджує смартфон уявляєте? Було схоже.

А є ще... програмне забезпечення. Написане "Майкрософтом". Яке колись одні умільці намагалися відтворити. Шкода - не бачили ви того кіна.

На підставі цих згадок я говорю з усією фаховою переконаністю - за умови відсутності представників компанії-виробника, змонтувати турбіни в Криму дикі пацаки звісно можуть, але працюватимуть вони як відомий агрегат на Саяно-Шушенській ГЕС із тим самим результатом.

Або - не працюватисе взагалі. От видаватиме на дісплеї 23564-й матюк - і все. Край.

І от розумієте на "Сіменсі" всього цього НЕ знати не могли, в сенсі - взагалі. А уряд Німеччини НЕ міг НЕ знати що "Сіменс" іде на отакий мезальянс з дикими пацаками. Уряд Німеччини мусив розуміти, що всі байки про Тамань - це розвід лохів. Уряд Німеччини чудово розумів, що повезуть турбіни прямісінько в Крим. Але всі вдали фраєрів вухастих.

І от - маємо. "Сіменс" іде нафіг з російської енергетики - тобто без адекватного обслуговування лишаються не тільки кримські турбіни, а й всі в Росії. Тобто - до першої внештатки.

А Німеччина виступає за посилення санкцій, тобто на весь світ волає - "Нас кинули! Розумієте?! КИНУЛИ!!!"

Ну й Штати десь там за лаштунками руки потирають...

Ну й слава тепер на всю округу, що дики пацаки правил - не дотримуються. Кинуть - і не замисляться. Кортить працювати з такими?

І от дивлюся я на все це - і думку гадаю. Щось забагато розумних людей водночас крупно лоханулися. А може ні? Може лоханувся якраз той, хто з готовністю вліз у зазделегідь підготовлену пастку? Той - хто з готовністю турбини у Крим повіз".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...