Західні політики готові були до компромісу з Путіним щодо України та Сирії. Але коли вбивають і роблять інвалідами в Англії, цього терпіти ніхто не буде", - український нардеп

Насправді британські спецслужби вже за кілька днів після спроби отруєння Сергія Скрипаля знали, що це зробили росіяни.

Боширов і Петров зробили багато помилок під час виконання завдання. Фото: соцмережі.

"Ніколи б не подумав, що буду постити у себе відео з російського пропагандистського телеканала Parasha Today. Але це того варте, оскільки я дістав глибоке задоволення від перегляду інтерв'ю з підозрюваними в отруєнні Сергія Скрипаля, агентами ГРУ Генштабу РФ. Ех, як усе ж непросто працюється росспецслужбам у XXI столітті! Раніше, коли був СРСР, усе було набагато простіше", - пише Антон Геращенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Послали в 1936 році агента Павла Судоплатова у Роттердам вбити Євгена Коновальця, вручивши йому коробку цукерок із бомбою, або Богдана Сташинського – убити Степана Бандеру пострілом зі спеціального пістолета, що стріляє синильною кислотою. І не треба тобі жодних виправдань, інтерв'ю з убивцями на центральних каналах телебачення, PR-кампаній із відбілювання іміджу Сталіна чи Хрущова в очах західних обивателів.

А тепер часи настали інші. Путіну і його оточенню хочеться робити гроші в Європі та США, відпочивати на Рив'єрі й у Флориді. І водночас безкарно вбивати тисячі українців та сирійців. Скажімо просто, західні політики готові були закривати очі і йти на компроміс із Путіним щодо України та Сирії. Але коли у старій добрій Англії агенти ГРУ РФ убивають і роблять інвалідами громадян Великобританії, цього терпіти ніхто вже не буде! Адже де гарантії, що якщо цей факт залишити безкарним, як це і сталося з отруєнням радіоактивним полонієм Олександра Литвиненка, то росіяни не продовжать убивати всіх, хто став у них на шляху, і у Європі, і у США, і в Китаї.

Британська опозиція і влада зараз об'єдналися в єдиному пориві посилити економічні та політичні санкції проти Росії, після того як було оприлюднено прямі докази причетності російських спецслужб до спроби отруїти Сергія Скрипаля та його доньку. Насправді британські спецслужби вже за кілька днів після спроби отруєння Сергія Скрипаля знали, що це зробили росіяни. ГРУ РФ, начальники якого рулять ще із середини 80-х, забули, що світ змінився. Що в містах і аеропортах Європи встановлено тисячі відеокамер. Уже на третій день після спроби отруєння Скрипаля було проаналізовано відео з міських камер Солсбері. Відібрано фото осіб, які проходили поруч із будинком Скрипалів, порівняно з відео та фото з аеропортів Британії, і після цього відразу було вирахувано імена росіян, які прилетіли до Великобританії для операції відплати.

Багатьох турбує питання – чи давав особисто Путін команду на знищення Сергія Скрипаля в помсту за його зраду спецслужбам Росії. Думаю, що ні. Путін особисто не давав такої команди. Не царська це справа. Думаю, спроба реалізувати операцію відплати стосовно шпигуна-перебіжчика Скрипаля спала на думку комусь із вищих керівників російських спецслужб, що діяв за мотивами кар'єрного зростання і спроби піднятися над своїми начальниками. Адже якби операція відплати пройшла успішно, Сергія Скрипаля знайшли б без ознак життя, а англійський судмедексперт установив би, що смерть сталася внаслідок серцевого нападу, то того керівника росспецслужб, хто це придумав і реалізував, обсипали б почестями й нагородами. Але вийшло навпаки.

Той, хто все це придумав і намагався реалізувати, буде цапом-відбувайлом, і на його кар'єрі, найімовірніше, уже поставлено хрест. Так, особисто Путін, найімовірніше, не віддавав наказу на знищення Скрипала, так само, як він не давав вказівки викрасти 19-річного українця Гриба з білоруського Гомеля. Але саме Путін винен у тому, що відтворив у Росії злочинну і безжальну систему політичних убивств та терору часів КДБ і холодної війни. І за це його потрібно заслужено покарати.

Зрозуміло, що поки він президент ядерної держави – Росії, він користується повним імунітетом від будь-яких переслідувань. Але на Заході може і повинен знайтися новий Вінстон Черчилль або Рональд Рейган, які запропонують опустити "залізну завісу" й оголосять хрестовий похід проти "Імперії зла". Припиніть інвестувати в Росію! Припиніть надавати їй будь-які види економічної та політичної підтримки! Путін повинен стати нерукопожатним! (Цікаво, що зараз, після публікації ПІБ кілерів ГРУ, відчуває міністр закордонних справ Австрії, яка запрошувала Путіна на своє весілля? І що відчуває канцлер Австрії, який мило реготав із Путіним під час весільного застілля?).

Зрозуміло, що Захід не відмовиться від купівлі в Росії нафти та газу, як не відмовлявся купувати їх у СРСР. Але не можна миритися з тим, що Путін на виручені гроші від продажу на Захід нафти й газу фінансує свої спецслужби, які вбивають європейців, і свою армію, яка нищить тисячі ні в чому не винних українців та сирійців. Путіну вдруге протягом останніх чотирьох років стало страшно. Уперше це було після брутального теракту щодо ні в чому не винних пасажирів рейсу МН17. Відео переляканого Путіна на засіданні Ради Безпеки РФ 18 липня 2014 року можна подивитися за посиланням. Але Захід тоді не наважився різко відреагувати на вбивство сотень пасажирів і далі загравав із Путіним. Так само, як не зважився жорстко відреагувати на зухвале вбивство Олександра Литвиненка, отруєного в Лондоні радіоактивним полонієм десятьма роками раніше.

Тепер терпець, схоже, урвався. А це означає, що Росія опиниться в іще більшій міжнародній ізоляції. Її економічний розвиток ще більше загальмується. Росіяни будуть, як і у СРСР, отримувати замість масла більше гармат, що рано чи пізно закінчиться економічним крахом. І ось тоді Україна отримає назад і Крим, і Донбас, без всяких умов із боку держави-агресора. Ну а наостанок рекомендую для гарного настрою подивитися цирк, де клоунами виступає двоє агентів ГРУ РФ, які безпосередньо брали участь в організації вбивства Сергія Скрипаля. Я давно так не сміявся! Пасажі про те, як двоє здорових російських мужиків, типових представників сюжетів комік-шоу Nasha Russia, приїхали до міста Солсбері дивитися на собор зі шпилем заввишки 123 метри і з унікальним баштовим годинником.

Незграбні спроби відповісти на запитання – що ж ви робили біля будинку Сергія Скрипаля, не розуміючи або не бажаючи розуміти, що у Скотленд-Ярду є відео, як вони мажуть ручку вхідних дверей отрутою, це, звичайно, щось! Загалом, на російських убивцях і шапка горить. Цікаво, як поведуться англійські вболівальники футбольних клубів "Челсі" та "Арсеналу", що належать друзям і партнерам Путіна – Абрамовичу й Усманову. Думаю, їм час вивчити відому кричалку фанів "Металіста": "Путін – х...йло!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...