Хіти тижня. "Ощущение, что Выборг последние лет 10 нещадно бомбили": Журналістка показала, на що Росія перетворила фінське місто (фото)

Як і у випадку із іншими окупованими та анексованими територіями, росіяни зуміли вкрасти, але не доглядати правильно за вкраденим.

Колись Виборг був гарним фінським містом. Фото: соцмережі.

"Это Выборг. Когда-то один из самых красивых городов Финляндии. Сегодня Выборг входит в состав вставшей с колен России. Вероятно, борьба за духовность и скрепы так изнуряет местных чиновников, что у них совсем не осталось ни времени, ни денег на реставрацию исторических памятников", - написала російська журналістка Олександра Гармажапова на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжила:

"Если кто-то видел в Финляндии, напичканной геями и развратом, подобное, киньте линк. Если без сарказма, то очень грустно, что наши чиновники сумели сделать то, чего не удалось фашистам в годы Второй мировой войны.

Ощущение, что Выборг последние лет 10 нещадно бомбили. Как можно так не любить собственную страну, а? У тех же финнов сердце кровью обливается, наверное, при виде такого".

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...