"Каністра" йде на війну: Вдова Мотороли хоче очолити "Спарту" і разом з Гіві керувати кривавим наступом на Київ

Вдова телефона погрожує помстою за смерть вбитого терориста.

Молода сім'я Моторол. Фото: ПЛ.

Вдова терориста Мотороли Олена Павлова (Коленкіна) обіцяє помститися за смерть вбитого карателя і влаштувати таку війну, від якої мало не здасться. "ВКонтакте" Коленкіна виклала фото з убитим бойовиком і їх спільними дітьми. Сепаратистка написала, що Моторола буде з нею завжди поруч і вона його не забуде ніколи, оскільки він їй подарував щастя. Коленкіна вперше опублікувала фото з дітьми, показавши обличчя доньки, до цього вона фотографувала дітей або зі спини, або з таких ракурсів, коли розглядати кадри було важко, пишуть Патріоти України.

За одними даними, у Мотороли четверо дітей, двоє - від першого і законного шлюбу з росіянкою Вікторією Кондрашовою, двоє - від "шлюбу" з мешканкою Слов'янська Оленою Коленкіною. За іншими даними, перша дружина бойовика вийшла заміж і живе вже в іншому щасливому шлюбі, від якого у неї народилася дочка, яка не має відношення до терориста.

Зараз 29-річна Вікторія Кондрашова живе в Краснодарському краї, в станиці Красномінській. Їх спільний з бойовиком син цього року пішов у перший клас.

Кондрашова зізналася, що після зради Мотороли вона довго не могла прийти до тями, вона навіть зробила запис, коли її чоловік вінчався з Коленкіною: "Складно, коли не знаєш, важлива ти людині або нічого не значиш. Коли він говорить одне, а робить інше, складно, коли ти не розумієш, як далі спілкуватися, тому що він і не відпускає, і не тримає ", - потім жінка пост з соцмережі видалила.

В останні роки бойовик намагався налагодити спілкування з першою дружиною: Кондрашова запевняє, що терорист дзвонив і передавав синові багато грошей.

Тим часом друга дружина Мотороли погрожує помстою за смерть вбитого терориста. На її сторінці з'явилися пости в честь знищеного Мотороли і клятва про те, що вона просто так це не залишить.

Нагадаємо, Моторола загинув у неділю, 16 жовтня, коли в ліфті його будинку спрацював вибуховий пристрій. Влада ДНР називають вбивство терактом і вважають, що його здійснили українські диверсанти.

Так звана влада невизнаної "ДНР" вже заявила, що вибух влаштували українські диверсанти. Терористи і їхні кишенькові ЗМІ заперечують, що вбивство могло бути вигідно владі "республіки".

Ватажок бойовиків незаконного угруповання «ДНР» Олександр Захарченко відреагував на загибель російського найманця Мотороли погрозами в адресу України.

Тим часом в соцмережах ажіотаж з приводу смерті терориста - користувачі соцмереж не шкодують епітетів для російського вбивці.

Сусіди з Донецька розповіли про останні хвилини нікчемного життя російського найманця Мотороли.

Російські пропагандистські ЗМІ опублікували відео з місця загибелі Арсенія Павлова,відомого під прізвиськом "Моторола".

Журналісти з'ясували скільки під час війни на Донбасі встиг награбувати російський найманець Арсен Павлов, відомий під прізвиськом Моторола.

Сьогодні відбувався похорон терориста Мотороли, на який зігнали бюджетників з усього окупованого Донецька.

Раніше помститися за смерть "друга Арсенія" обіцяв ще один терорист - Гіві.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...