Корито не виконало жодного бойового завдання: Позорище російського флоту "Адмірала Кузнецова" відправили додому

Справжня причина відкликання "Кузі" - повна нездатність до виконання будь-яких бойових завдань та бойових дій.

"Адмірал Кузнєцов". Фото: соцмережі.

Кремль прийняв рішення про закінчення сирійського вояжу сумнозвісного російського авіаносця "Адмірал Кузнєцов", який прославився цілою низкою скандальних і навіть трагічних випадків під час короткої військової місії в Сирії, що обернулася грандіозною ганьбою. Про це повідомили російські ЗМІ з посиланням на начальника Генштабу РФ Валерія Герасимова, передають Патріоти України.

Журналісти повідомляють, що офіційною причиною відкликання бойового корабля стало рішення про скорочення кількості російських сил у військових діях в Сирії, проте реальна причина відкликання - повна нездатність до виконання будь-яких бойових завдань та бойових дій.

ЗМІ також нагадали, що зазначений корабель прибув до берегів Сирії в середині осені минулого року. Флагман російського флоту постійно викликав глузування і каверзні жарти з приводу ряду дурних ситуацій, в які він потрапляв.

Перші повідомлення ЗМІ про появу диму над палубою корабля після проходження протоки Ла-Манш з'явилися в жовтні.

Трохи пізніше в ряді європейських портів російському кораблю відмовили дозаправці.

Журналісти повідомили, що "Адмірал Кузнєцов"форсував Середземне море лише з допомогою буксира.

На фініші своєї військової операції корабель знищив два військові літаки ВПС Росії, які не змогли приземлитися на палубу корабля.

Російський винищувач Су-33 гепнувся в море при посадці на злощасного "Кузю".

Пізніше на суходолі на базі розбився і третій військовий літак з авіаносця "Кузнецов".

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...