На Донбасі - терористи, чию незаконну діяльність потрібно припиняти тільки військовим шляхом, - Костянтин Боровой

"З терористами не можна домовлятися і обговорювати їхні політичні вимоги. Це загальне правило. Мінські угоди були помилкою", - переконаний російський опозиціонер.

На Донбасі - "абсолютні терористи". Фото: Еспресо.TV.

На Сході України діють "абсолютні терористи"; терористичну активність необхідно припиняти виключно військовим шляхом, а не шляхом переговорів. Таку думку "Обозревателю" висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровой, передають Патріоти України.

"В Україні зараз виникла ситуація, коли абсолютні терористи на території України шантажують владу, шантажують громадян і висувають політичні вимоги. Те, що говорять терористи - це, безумовно, цікаво, але це завжди неправда, тому що вони виправдовують свою активність, свою терористичну діяльність ", - сказав він.

"Це звичайна терористична активність, яку потрібно припиняти. На жаль, тільки військовим шляхом. Інших шляхів немає, тому що це озброєні терористи - обзроєні танками і "Градами", - підкреслив Боровой.

У цьому контексті політик зауважив, що Мінські угоди були помилкою. "З терористами не можна домовлятися і обговорювати їхні політичні вимоги. Це загальне правило. Мінські угоди були помилкою. З Росією, яка проводить терористичну атаку проти України, почали вести переговори. Але всі ці диверсійно-розвідувальні групи, збройні сили РФ, які закидалися на територію Україна - це типова терористична активність. Єдиний спосіб розмови з терористами - витіснення і знищення", - заявив Боровой.

На його думку, спроба "провести політичні переговори з терористами" привела до абсурду і "невирішеної проблеми протягом вже декількох років".

"А терористи на Сході України домагаються певних цілей. Головна мета - створення нестабільності, за допомогою якої можна управляти ситуацією в самій Україні і в Європейському Союзі, в Сполучених Штатах. Це чудо, що Путін ще не зв'язав ситуацію в Україні з якимись умовами щодо скасування санкцій", - зауважив політик.

Як повідомляли Патріоти України, 31 січня терористи у районі Авдіївки випустили по позиціях сил АТО близько сотні снарядів з реактивної системи залпового вогню БМ-21 "Град". Крім того, в хід пішла 152-мм артилерія і танки.

А сьогодні, 1 лютого, російські терористи зробили спробу штурму Авдіївки.

Удар з півночі не дав бажаного ефекту ворогу на сході: ЗСУ відновили втрачені позиції на Харківщині

середа, 15 травень 2024, 1:45

Українські військові відновили втрачені раніше позиції та покращили тактичне положення на окремих ділянках Куп'янського напрямку. Про це увечері у вівторок, 14 травня, повідомив Генеральний штаб ЗСУ. . "Ситуація в районах бойових дій залишається склад...

"Готові розглянути конкретну пропозицію": Ще одна країна в НАТО назвала умови відправлення військ до України

вівторок, 14 травень 2024, 23:54

Міністр оборони Швеції Пол Йонсон допускає, що Стокгольм може розглянути питання відправлення військ до України, якщо країни-союзники складуть "конкретну пропозицію". Про це йдеться у Breaking Defense із посиланням на слова міністра оборони Швеції, пер...