Офіс телеканалу "Інтер" на цей час підпалювали двічі, - пожежники

В Державній службі з надзвичайних ситуацій офіційно прокоментували пожежу на телеканалі.

Пожежа в приміщенні телеканалу "Інтер" була ліквідована. Фото: zik.ua.

На вул.Щусєва в Києві, де розташований офіс телеканалу "Інтер", було кілька загорянь: під час проведення мітингу горіли автомобільні шини і двічі в приміщенні будівлі - в результаті занесення "стороннього джерела запалення". Про це увечері 4 вересня повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

За даними ДСНС у приміщенні будівлі пожежа була на площі 10 кв.м, на другому поверсі - на площі 20 кв. м, пожежа була ліквідована о 16:51.

"О 17:09 в результаті повторного занесення стороннього джерела запалювання сталося загоряння приміщення на другому поверсі на площі 60 кв.м. Пожежу локалізовано о 17:33 та ліквідована о 18:01", - повідомили в ДСНС

Під час гасіння пожежі загиблих та травмованих немає, виведені на безпечну відстань по сходовій клітці 20 осіб персоналу, за допомогою АД-30 з даху будівлі евакуйовані 25 людей. Причина пожежі встановлюється.

Як повідомляли Патріоти України, на вулиці Щусєва, 23, де знаходиться офіс "Інтер", невідомі запалили шини. Поліція затримала кілька активістів.

Пізніше стало відомо від речниці столичної поліції Оксани Блищик, що в приміщення кинули "коктейль Молотова".

Біля підпаленої в Києві будівлі, де знаходиться інформаційна служба телеканалу "Інтер", виявили міну.

Також стало відомо, що співробітники "Інтера" під будь-якими приводами відмовляють правоохоронцям в отриманні відеозаписів з камер спостереження.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...