Перші результати: Стало відомо, як проголосували на виборах президента США перші міста штату Нью-Гемпшир (відео)

Результати виборів вже відомі у містах Діксвілль, Хартс Локейшн, Міллзфілд.

Дональд Трамп і Хілларі Клінтон. Фото:ZN.ua

У трьох містах штату Нью-Гемпшир підбили підсумки голосування на виборах президента США. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України.

Зокрема, результати виборів вже відомі у містах Діксвілль, Хартс Локейшн, Міллзфілд. У двох із них перемогла демократка Хілларі Клінтон, а у Міллзфілді - республіканець Дональд Трамп.

Відповідно до законодавства штату Нью-Гемпшир, міста, де менше ніж 100 виборців, можуть отримати дозвіл на відкриття дільниць опівночі та закрити їх, як тільки всі зареєстровані там виборці проголосували.

Дошка з результатами голосування в Діксвіллі. Фото:Reuters

Як зазначає AP, мешканці цих міст пишаються тим, що голосування на виборах вони починають і закінчують раніше за інших американців, а тому результати їхнього голосування оголошуються першими.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...