Посадити Насірова: Акція біля суду (фото, відео)

Нардеп Мустафа Найєм у соцмережі повідомив, що виїзди з будівлі Солом'янського суду заблоковані АвтоМайданом.

Фото:Facebook

Біля будівлі Солом'янського районного суду Києва зібралося близько 500 активістів, щоб не дати покинути зал суду Роману Насірову, усуненому раніше від посади голови Державної фіскальної служби. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Юрій Кузьменко, інформують Патріоти України.

Серед учасників багато автомайданівців і людей з нашивками "Націоналістичний Корпус".

Нардеп Мустафа Найєм у соцмережі повідомив, що виїзди з будівлі Солом'янського суду заблоковані АвтоМайданом.

"Все, що зараз потрібно - голові суду прибути до суду, призначити чергового суддю, який розгляне відведення Бобровника і розподілити справу на іншого суддю. Все. Час для цього ще є", - написав він.

Біля будівлі суду знаходяться також народні депутати Сергій Лещенко, Юрій Дерев'янко, представники "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі і Давид Сакварелідзе.

Детективи НАБУ і прокурори САП залишаються в суді або до відновлення розгляду справи і задоволення клопотання про обрання запобіжного заходу, або до закінчення строку тримання під вартою, який закінчується о 23:00.

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...