Гарний початок: Хулігану, котрий розмалював підземний перехід у Києві, присудили відпрацювати сторицею (фото)

Вандала правоохоронці шукали кілька днів.

Затриманий хуліган. Фото:прес-служба Нацполіції

Хулігана, який розмалював підземний перехід на Повітрофлотському проспекті в Києві, засудили до громадських робіт. Про це повідомила прес-служба Нацполіції, передають Патріоти України.

"На початку вересня в Солом'янське управління поліції столиці надійшло повідомлення про те, що невідомий розмалював стіни підземного переходу на Повітрофлотському проспекті. На місці події правоохоронці виявили напис латиницею і задокументували факт хуліганства", - йдеться в повідомленні.

Вандала шукали кілька днів. Ним виявився 29-річний киянин. Він раніше потрапляв в поле зору правоохоронців за розпивання спиртних напоїв у громадському місці, вживання марихуани і бійку.

Він розповів поліцейським, що вночі взяв чорну фарбу, валик, спрей і пензлика і пішов в підземний перехід на Повітрофлотському проспекті. Спочатку намалював букви, залишок фарби вилив на стіну.

"Правопорушник із дитинства захоплюється графіті. У такий спосіб популяризує своє хобі. Створив сторінку в соціальній мережі, де викладав фотографії своєї "творчості". Хлопець розумів, що своїми діями порушує закон і громадський порядок, але не зважав, - розповідають поліцейські.

Його звинуватили у дрібному хуліганстві, призначили 60 годин громадських робіт.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...