Поліція у Дніпрі затримала чоловіка, який влаштував стрілянину біля супермаркету

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство.

Ілюстрація:poradu.pp.uaУ Дніпрі поліція затримала чоловіка, який 11 вересня із травматичного пістолета поранив трьох людей. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

Стрілянина трапилася поблизу супермаркету на проспекті Богдана Хмельницького. За свідченнями очевидців та потерпілих чоловік йшов по вулиці, потім дістав пістолет та почав стріляти у різні боки. Після стрілянини він втік.

У результаті пострілів один чоловік отримав поранення в живіт, другий був поранений в обличчя, а третій отримав лише синець.

Порушника затримали, ним виявився раніше судимий за крадіжки 37-річний місцевий мешканець. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про хуліганство.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...