А ви це знали? Чому не можна спати з котами

Багато хто любить пригріти у себе на колінах домашню кішку, а особливо спати в одному ліжку з улюбленим вихованцем. Однак медики вважають, що такий прояв любові та дружби загрожує серйозними ускладненнями для здоров'я.

Причина полягає в тому, що навіть домашня кішка може нести серйозні захворювання.Серед іншого, кішки є носіями внутрішньоклітинного паразита Toxoplasma gondii, який може бути небезпечним для дітей і дорослих зі слабким імунітетом. Лікарі з Копенгагенської університетської лікарніз'ясували, що паразит набагато підступніше, ніж передбачалося, бо він, проникнувши в організм людини, на 50 відсотків підвищує ризик розвитку шизофренії.

Котячі є переносниками сотень захворювань: від паразитарних до всіляких дерматитів. Навіть якщо улюблений вихованець постійно живе вдома, помитий і проглиставаний, він все одно є джерелом зараження сотні захворювань. Зверніть увагу як котячі ходять в туалет. Вони, зробивши свої справи, ретельно загрібають купку.

Ви цей клубок викидаєте, але мікроби залишаються на місці і переносяться тваринам на лапах по всій квартирі. Навіть якщо часто мити кішку, що не рекомендовано для тварини, то ризик заразитися все одно залишиться.

Чи можна дитині спати з котом?

На перший погляд, невинне заняття може обернутися трагедією. Категорично заборонено спати з тваринами немовлятам і маленькими дітьми. Імунітет маленької дитини дуже слабкий і не може впоратися з хвороботворними бактеріями і мікробами, які переносяться тваринами.

Кішка спить в ліжку з господарем в ліжку - прикмети

1. Якщо кішка спить в ногах

Езотерики пояснюють це наявністю негативної енергетики, яка накопичується в нижніх кінцівках, а вихованець знімає весь негатив і чистить ауру.

До того ж, причиною такого вибору місця для сну може стати ваша втома. Навантажені ноги, біль і ломота, як кажуть, відчувається тваринам і кіт поспішає позбавити вас від неприємних відчуттів, виступивши пухнастим "лікарем".

Знавці містики стверджують - якщо улюбленець влаштовується раз по раз в районі ніг, прислухайтеся до його невербальних сигналів і відвідайте лікаря. Можливо, тварина попереджає вас про початок захворювання.

2. Якщо кішка спить в голові

Якщо кішка спить в голові, на подушці, це може бути знаком того, що власник занадто багато часу приділяє розумовій роботі. Можливо, це робота, яка вимагає особливої уваги і концентрації. Вихованець відчуває, що треба давати відпочивати мізкам, тому лягає до голови.

До головних "болів" також відносяться негативні думки, що займають майже весь простір в голові, що розносяться отрутою по всьому організму. Мігрень і будь-які інші медичні хвороби, що знаходяться в цій області, залучають тварини.

Ви неправильно зберігали хліб! Що робити, щоб він залишався свіжим до тижня

неділя, 28 квітень 2024, 17:30

Під час зберігання хлібу господині допускають багато помилок. Через це досить часто залишки хлібу або ціла буханка просто викидаються у смітник, адже вони покрились пліснявою або стали твердими, передають Патріоти України. Щоб такого не відбувалось, по...

Навіщо додавати корицю до ранкової кави

неділя, 28 квітень 2024, 17:12

Каву ми п’ємо в основному через її стимулюючі властивості, передають Патріоти України. Це пов’язано з тим, що кофеїн, що міститься в ній, здатний швидко пробудити нас, а також покращити розумову діяльність. Ми полюбляємо каву за її аромат. Ці переваги ...