Смак і золотиста скоринка картоплі фрі знайомі багатьом. Але не всі знають, як її готують або заморожують. У заморозку картопля відправляється злегка приготованою: бланшованою у воді. Навіщо продукт попередньо заморожують? Розкриваємо секрети приготування, зазначають Патріоти України.
Підготовка картоплі до заморожування
Перш ніж використовувати шокову заморозку, овоч очищають, миють, нарізають брусочками. Існує кілька способів нарізування бульб: брусочками, часточками, ґратами. Головне дотримуватися правила, нарізані частини овочу повинні бути однакового розміру. Підготовлені скибочки поміщають в ємність з киплячою водою на кілька хвилин. Потім картоплю різко охолоджують. Після воду солять і доводять до кипіння. Бланшують невеликі партії продукту в середньому 2 хвилини. За допомогою шумівки дістають скибочки і викладають на паперові рушники для просушування. Далі напівфабрикат поміщають в посуд, додають трохи соняшникової олії.
Заморожують підготовлений продукт, помістивши його в один шар на плоску тарілку, застелену пергаментом. Заморожену картоплю переміщують в пакети для тривалого зберігання. Термін придатності напівфабрикату становить 6 місяців.
Чому картоплю фрі заморожують перед приготуванням
Зручність замороженої картоплі фрі полягає в тому, що її не потрібно заздалегідь готувати. У фритюр напівфабрикат відправляється в замороженому вигляді відразу з холодильника. Також великим плюсом замороженого напівфабрикату є швидкість приготування і відсутність відходів і бруду на кухні.
Після численних досліджень імениті кухарі помітили важливу особливість в приготуванні картоплі фрі: після заморозки бульби овочу стають ще більш смачними. Тому перш ніж приступити до приготування всіма улюбленої страви, потрібно заздалегідь підготувати сировину.
Поради для смаження смачної картоплі фрі:
Підводячи підсумки, виходить, щоб приготувати смачну і хрустку картоплю фрі, потрібно попередньо її заморозити. Скориставшись порадами в статті, можна приготувати відмінну страву і побавити своїх друзів і близьких.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...