А ви це знали? Коли котлети краще смажити без панірування

Смачні та апетитні домашні котлети подобаються багатьом. Чи хтось відмовиться від порції пишних і соковитих котлет з хрусткою скоринкою, передають Патріоти України.

Смак улюбленої страви залежить від якості основного інгредієнта – фаршу.

Фарш готують з будь-якого м’яса, але особливо м’якими та смачними виходять котлетки з курячого філе, якщо їх правильно посмажити.

Як правильно смажити котлети

Здавалося б, такий простий процес не потребує особливих навичок, але й у цій справі є свої нюанси.

Котлети викладають на добре розігріту сковорідку і смажать на олії на сильному вогні до рум’яної скоринки з одного і з іншого боку.

Не варто викладати котлети надто близько одну до одної, інакше їх буде складно перевертати.

Панірування котлет

Традиційно котлети потрібно добре обваляти в борошні або панірувальних сухарях.

Обов’язково паніруються котлети пожежні, кордон блю, шніцель.

Котлети можна робити як у паніровці, так і без неї. Панірування теж може бути різним: готове магазинне з хліба, темне – з домашнього чорного хліба зі спеціями.

Панірування не знадобиться для бургера, печінкових котлет.

Якщо до котлет додають манку або борошно, то панірування точно не потрібне.

Джерело: ПростоВей

Смартфони не крадуть увагу людей? Учені прокоментували поширений міф і розповіли про результат експерименту

вівторок, 1 квітень 2025, 11:44

Смартфони часто звинувачують у тому, що вони заважають зосередитися, проте нове дослідження, опубліковане у Frontiers in Computer Science, доводить, що люди відвертають увагу незалежно від наявності телефону поруч, передають Патріоти України. Експериме...

Бережіть голови! Прогноз магнітних бур на квітень 2025 року

вівторок, 1 квітень 2025, 10:30

У квітні очікується кілька днів з невеликими та помірними магнітними бурями. Однак сильних цього місяця не передбачається. Про це йдеться у 27-денному прогнозі космічної погоди від Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США (NOAA)...