Вершкове масло має чудовий смак. Крім того, воно ідеально поєднується з іншими інгредієнтами. Ми зазвичай використовуємо його для випічки та смаження.
Однак вершкове масло, що споживається в занадто великих кількостях, може завдати шкоди вашому здоров’ю через вміст шкідливого холестерину. Ось кілька альтернатив, які зможуть замінити його.
Особливо підходить для приготування кексів і млинців. Наприклад, олія з виноградних кісточок зберігає природний смак страв, обсмажених на ній. Для приготування сендвічів ідеально підійде олія з авокадо. Перевагою, якої є її консистенція та поживна цінність.
Томатна паста, змішана в маринаді з оливкової олії з насінням гарбуза і часником, стане ідеальною заміною, яку ви можете нанести на бутерброд.
Рецепт бобової пасти з яблуками можна знайти в блогах, присвячених тематиці веганської кухні.
Хорошим рішенням також є хумус. Ви можете приготувати його самостійно або купити.
Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...