Вершкове масло має чудовий смак. Крім того, воно ідеально поєднується з іншими інгредієнтами. Ми зазвичай використовуємо його для випічки та смаження.
Однак вершкове масло, що споживається в занадто великих кількостях, може завдати шкоди вашому здоров’ю через вміст шкідливого холестерину. Ось кілька альтернатив, які зможуть замінити його.
Особливо підходить для приготування кексів і млинців. Наприклад, олія з виноградних кісточок зберігає природний смак страв, обсмажених на ній. Для приготування сендвічів ідеально підійде олія з авокадо. Перевагою, якої є її консистенція та поживна цінність.
Томатна паста, змішана в маринаді з оливкової олії з насінням гарбуза і часником, стане ідеальною заміною, яку ви можете нанести на бутерброд.
Рецепт бобової пасти з яблуками можна знайти в блогах, присвячених тематиці веганської кухні.
Хорошим рішенням також є хумус. Ви можете приготувати його самостійно або купити.
Щойно на вулиці теплішає - до оселі летять мухи, як на мед. Але є один простий натуральний спосіб, який не лише відлякує комах, а й наповнює дім приємним ароматом. І це не спрей із супермаркету, передають Патріоти України. Експерти з Perfect Plants рад...
Після нещодавньої спеки газони масово пожовтіли та висохли - але одна помилка під час поливу може зробити ситуацію ще гіршою. Експерти з догляду за газоном попереджають: неправильний час поливу здатен буквально спалити траву, навіть якщо вона вже почал...