Вершкове масло має чудовий смак. Крім того, воно ідеально поєднується з іншими інгредієнтами. Ми зазвичай використовуємо його для випічки та смаження.
Однак вершкове масло, що споживається в занадто великих кількостях, може завдати шкоди вашому здоров’ю через вміст шкідливого холестерину. Ось кілька альтернатив, які зможуть замінити його.
Особливо підходить для приготування кексів і млинців. Наприклад, олія з виноградних кісточок зберігає природний смак страв, обсмажених на ній. Для приготування сендвічів ідеально підійде олія з авокадо. Перевагою, якої є її консистенція та поживна цінність.
Томатна паста, змішана в маринаді з оливкової олії з насінням гарбуза і часником, стане ідеальною заміною, яку ви можете нанести на бутерброд.
Рецепт бобової пасти з яблуками можна знайти в блогах, присвячених тематиці веганської кухні.
Хорошим рішенням також є хумус. Ви можете приготувати його самостійно або купити.
Якщо у вас невелика ділянка, то організувати окреме місце для кожної культури складно. Однак деякі рослини, кущі та дерева можна садити поряд. Що посадити біля винограду, якщо ви хочете потім отримати соковиті та великі ягоди — читайте в матеріалі ТСН....
Алюмінієві каструлі є майже на кожній кухні. Вони легкі, зручні й недорогі. Але не все можна в них готувати. Деякі продукти можуть зіпсувати і смак страви, і сам посуд. Щоб уникнути помилок, варто знати, які страви алюміній не "любить". Редакція FoodOb...