Дайте полуниці аспірин і готуйте величезні ящики для збирання врожаю - ягода буде велика та солодка (відео)

Дачники зі стажем давно використовують аспірин для підвищення врожайності овочів та фруктів. Ефективність препарату забезпечує його хімічний склад: захворюючи, багато рослин виробляють саліцилову кислоту, яка зміцнює імунну систему культур, включаючи полуницю, передають Патріоти України.

У цьому впевнені автори youtube-каналу «Дом.Сад. Город». Також цей аптечний засіб покращує схожість насіння. Крім того, за підтримки аспірину шкідники обходитимуть полуницю стороною. Допоможуть ліки і при грибкових захворюваннях, таких, як сіра гнилизна.

Для приготування найпростішого засобу потрібно розчинити дві таблетки аспірину в літрі води і полити культуру отриманою рідиною. Деякі дачники просто закопують аспірин у ґрунт, проте робити так не рекомендується. Натомість краще приготувати наступне підживлення.

Розчиняємо аспірин у 125 мл води та кип'ятимо рідину протягом 30 хвилин. Після цього в теплий розчин додаємо три краплі нашатирного спирту і розводимо чотирма літрами води. Приготованим засобом поливаємо або обприскуємо полуницю для покращення врожайності. Ефективність підживлення висока тому, що рослинам потрібна саліцилова кислота, а не її похідні.

В результаті завдяки застосуванню аспірину дачники та городники можуть розраховувати на рясний урожай полуниці, при цьому ягода обов'язково буде солодкою та великою. Спробуйте і переконайтесь!

От у чому секрет! Навіщо досвідчені домогосподарки додають сіль у воду для миття підлоги

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:49

Досвідчені господині миють підлогу не просто водою. У неї додають різні розчини, щоб поверхня була оброблена від мікробів та мала приємний аромат. Зараз є багато готових засобів для прибирання, але сіль лишається стабільно популярною. І для цього є при...

А ви це знали? Чи варто прати рушники в гарячій воді

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:30

Враховуючи, що більшість людей користуються рушниками щодня, дуже важливо, щоб вони були чистими та гігієнічними. Рушники можуть вбирати піт та інші жири тіла, що може призвести до розмноження бактерій, якщо їх не ретельно очищати, передають Патріоти У...