Для чого класти чайний пакетик у холодильник - результат вас здивує

Для того, щоб нейтралізувати неприємні запахи у холодильнику вам не потрібно купувати в магазині різноманітні дорогі засоби. Є значно бюджетніший і простіший спосіб. І мова йде про звичайний пакетик чаю, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, як використаний чайник пакетик допоможе нейтралізувати неприємний запах у вашому холодильнику. Ви відчуєте зміни вже на наступний день.

Як прибрати неприємний запах за допомогою пакетику чаю

Використаний пакетик чаю потрібно спочатку висушити, а потім просто покласти на будь-яку полицю в холодильнику. Можна навіть декілька. Наступного ранку результат вас приємно здивує. Чай не лише прибирає поганий запах, а й здійснює антибактеріальний ефект.

Також можна приготувати спеціальний дезодорант для холодильника, щоб усунути неприємний запах. Рецептом поділилась фудблогерка Руслана Гала (ruslana.gala) на своїй сторінці в Instagram.

Що потрібно для дезодоранту:

  • суха чиста баночка
  • сіль – 2 ложки
  • сода – 2 ложки
  • крохмаль – 2 ложки
  • ефірна олія – приблизно 15 крапель. Олія має бути обов’язково чистою і з їстівними ароматами (апельсин, лимон, розмарин, м’ята, тощо).

Спосіб приготування:

1. Усі компоненти перемішати в баночці.

2. Поставити у холодильник. Діє не менше місяця. Крохмаль не дає вивітритися ефірній олії, а сіль і сода вбирають зайву вологу і не дають розповсюджуватися запахам.

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...