Часто люди захоплюються заморожуванням продуктів і кладуть до морозилки навіть те, що морозити не можна, пише EatingWell. В результаті прилад може зламатись. Тому важливо знати, яких помилок уникати.
Щоб продукти в морозилці не поширювали запахи, варто ретельну їх запаковувати. Для цього варто використовувати вакуумне пакування.
Якщо його немає, спочатку загорніть продукти в поліетиленову плівку, потім у фольгу та покладіть у морозилку.
Сирі овочі, такі як огірки та кабачки не можна заморожувати. Все тому, що вони мають високий вміст води, тому коли ви їх розморозите, то отримаєте кашу.
Необхідно двічі на рік чистити морозильну камеру. Варто пам'ятати, що овочі та фрукти можна зберігати протягом 8-12 місяців, птицю - 6-9 місяців, рибу - 3-6 місяців, м’ясний фарш - 3-4 місяці.
Здійснюючи регулярне очищення приладу, ви можете уникнути харчових відходів і використати все, що підходить до кінця терміну придатності.
Перше ніж класти їжу у морозилку, її потрібно охолодити до кімнатної температури.
Якщо покласти гарячу або теплу їжу, то це може підвищити температуру в морозильній камері та потенційно пошкодити інші продукти та прилад.
Щоб розморозити продукти, то найкраще залишати їх на ніч у холодильнику, щоб зберігати в безпечній температурній зоні. Однак, якщо необхідно швидко розморозити, то можна використати метод з холодною водою.
Для цього помістіть їжу в пакет із застібкою та занурте в холодну воду. Міняйте воду кожні 30 хвилин, поки їжа не розморозиться.
Прилад працюватиме краще, якщо він не буде переповнений. Важливо, щоб холодне повітря могло рівномірно охолодити всю їжу.
Якщо ваша морозильна камера переповнена, то спробуйте готувати їсти з продуктів, які знаходяться у приладі, щоб максимально звільнити місце.
Наукове дослідження Каролінського інституту у Швеції виявило низку професійних чинників, які значно підвищують ризик розвитку діабету 2 типу. Результати цього дослідження проливають світло на те, як сучасне робоче середовище може мимоволі сприяти зрост...
Килим робить будь-яку кімнату затишнішою, але утримувати його в чистоті - справжній виклик. Через кілька місяців він втрачає свій вигляд, збирає пил, шерсть і… запах. Професійна хімчистка? Часто дорожча за сам килим! Та є старі-добрі методи, перевірені...