Городникам на замітку! Як "оживити" огіркові плантації в серпні, якщо огірки закінчуються

У середині серпня огірок дає все менше плодів, а самі рослини потихеньку починають засихати. Зазвичай пожовтіння листя у відкритому грунті пов’язане з ураженням листя і куща грибками, а також з механічними пошкодженнями, причиною якого стає сам городник, передають Патріоти України.

У теплицях відбувається практично те саме, крім цього, ситуація погіршується відсутністю належного догляду за рослиною.

Подробиці

Тому для початку належить визначити, які пагони ще життєздатні, а які наказали довго жити. Старі, сухі та пошкоджені батоги необхідно безжально видалити.

Наступний крок полягає в тому, щоб по можливості прикопати нові молоді батоги в тих місцях, де вони стикаються із землею. Потім обов’язково внесіть у ґрунт будь-яке комплексне добриво. Пам’ятайте, що полив проводять по вже зволоженій землі.

Нарешті, цей секретний інгредієнт, завдяки якому огірки знову гарно ростимуть – всім відома бурштинова кислота. Додайте в 10-літрове відро води 1,5-2 г препарату і проведіть обробку по листку. Через 5-7 днів огірки знову почнуть тішити врожаєм.

Дієві поради! Як відірвати себе від чипсів і жити без переїдання

середа, 8 травень 2024, 16:45

Нерідко психологічні стреси провокують інші неприємності, наприклад, набирання зайвої ваги. До цього часто призводить переїдання, коли ми боремося з наслідками стресу. Серед продуктів, які людина інстинктивно споживає під час стресу, можуть бути навіть...

Ніколи не робіть так! ТОП-5 найпоширеніших помилок, які роблять котлети несмачними

середа, 8 травень 2024, 16:30

Котлети з фаршу — одна з тих традиційних страв, які з кожним роком завойовують все більше прихильників. Вони смачні, прості та швидкі в приготуванні. Котлети чудово смакують як гарячими, так і холодними. Однак іноді одна маленька помилка може призвести...