
Пельмені є однією з найпростіших і найсмачніших страв. Популярністю користуються як домашні, так і покупні пельмені. Багато хто знає про те, що ця страва потребує солі для того, щоб покращити смакові якості.
Якщо ви готуєте покупні пельмені, то без солі обійтися не вийде. Інакше тісто вийде прісним, що негативно вплине на смакові якості готової страви.
Найкраще солити воду до того, як ви відправите пельмені до каструлі. Кількість солі залежить від кількості води. Так, на 1 л рідини вводиться 1 чайна ложка солі.
Досвідчені кулінари вважають, що додавати сіль у самому кінці варіння не має жодного сенсу. Сіль не просочить тісто, тому страва вам не сподобається. Також вважається, що сіль допомагає захистити пельмені від злипання.
Разом з цим інгредієнтом не забудьте додати і прянощі. Найкраще на смакових якостях пельменів відбиваються лавровий лист та перець горошком. Подавати ж пельмені слід з якісною сметаною та ароматною зеленню.
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...