Пельмені є однією з найпростіших і найсмачніших страв. Популярністю користуються як домашні, так і покупні пельмені. Багато хто знає про те, що ця страва потребує солі для того, щоб покращити смакові якості.
Якщо ви готуєте покупні пельмені, то без солі обійтися не вийде. Інакше тісто вийде прісним, що негативно вплине на смакові якості готової страви.
Найкраще солити воду до того, як ви відправите пельмені до каструлі. Кількість солі залежить від кількості води. Так, на 1 л рідини вводиться 1 чайна ложка солі.
Досвідчені кулінари вважають, що додавати сіль у самому кінці варіння не має жодного сенсу. Сіль не просочить тісто, тому страва вам не сподобається. Також вважається, що сіль допомагає захистити пельмені від злипання.
Разом з цим інгредієнтом не забудьте додати і прянощі. Найкраще на смакових якостях пельменів відбиваються лавровий лист та перець горошком. Подавати ж пельмені слід з якісною сметаною та ароматною зеленню.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...