Як позбутися цвілі вдома: ТОП-3 способи, які реально працюють

Цвіль у житловому приміщенні з'являється по ряду факторів. Наприклад, стіни промерзають, кімната погано опалюється або в будинку підвищена вологість, передають Патріоти України.

Зазвичай, щоб вирішити ці проблеми, потрібен серйозний ремонт. Але як діяти, якщо ремонт робити абсолютно немає можливості?

Як позбутися цвілі на стінах в приватному будинку

Найпоширеніший спосіб боротьби з цвіллю - звичайний столовий оцет. Його використовують нерозбавленим. Оцет нанести на уражену ділянку і дати повністю висохнути. Після цього його слід змити. Процедуру повторити кілька разів.

Важливо. Використовувати оцет для боротьби з цвіллю, звичайно, можна і в квартирі. Головне правило - добре провітрюйте приміщення.

Як позбутися цвілі за допомогою хлорки

Як позбутися від запаху цвілі і від самої цвілі одним махом? Використовуйте "Білизну". Цей засіб продається у всіх господарських магазинах і супермаркетах. Запах у нього звичайно їдкий, але він відмінно дезінфікує і відбілює поверхню.

Обробіть заражену ділянку стіни або стелі хлоркою, а потім змийте. Як і з оцтом - цю маніпуляцію потрібно виконати кілька разів.

Важливо. При роботі з хлоркою обов'язково використовуйте захисні рукавички і добре провітрюйте приміщення.

Як позбутися чорної цвілі на стінах

Перекис водню допоможе, якщо заражена цвіллю ділянка невелика. На відміну від двох попередніх засобів, цей не має запаху.

Перекис водню нанести на 10-15 хвилин. Потім заражене місце протерти щіткою, скребком або просто тканиною. Змити чистою водою.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...