Не обов'язково мати 100% м'ясний фарш, щоб зробити чудові та неймовірно смачні котлети. Існує безліч способів приготування цієї страви з невеликої кількості фаршу, передають Патріоти України.
Один з найпростіших і найпоширеніших способів – додати до фаршу хліб, який був попередньо розмочений у воді. Однак існують інші цікаві варіанти, про які можуть знати не всі господині. Главред розповідає, чим можна розбавити фарш для котлет, щоб наготувати цілу гору цих смаколиків.
Є декілька інгредієнтів, які можна додати до фаршу для котлет, щоб надати їм особливий смак та текстуру. Один з таких інгредієнтів – це картопля. Її просто натирають у сирому вигляді та додають до фаршу. Для 1 кг фаршу зазвичай досить 2-3 картоплин. Саме картопля зробить котлети ніжнішими на смак.
Інший інгредієнт – це вівсяні пластівці, які зроблять бюджетні котлети повітряними, дієтичними та збагаченими клітковиною. На 1 кг фаршу вистачить однієї склянки пластівців.
Кабачки також можна використовувати для приготування котлет. Завдяки кабачку у страві буде набагато менше калорій, що корисно для тих, хто слідкує за своєю фігурою. Для 1 кг фаршу зазвичай досить 0,5 кг кабачкового пюре.
Також можна додати до фаршу для котлет манну крупу. Для 1 кг фаршу зазвичай досить 5-6 ложок манки. Зауважте, що перед приготуванням котлет, фаршу потрібно настоятися упродовж 30 хвилин.
Окрім того, до фаршу можна додавати трохи твердого сиру. Кількість твердого сиру, який можна додати до 1 кг фаршу для котлет, залежить від бажаного результату та особистих вподобань. Зазвичай додають від 50 до 100 грамів твердого сиру на 1 кг фаршу. Однак, якщо хочете більш насичений смак сиру в котлетах, можете додати більше.
Також не забудьте додати до фаршу для котлет різноманітні спеції: петрушку, кріп, базилік, часник, цибулю, сіль і перець. Це класичні інгредієнти, які додадуть смаку вашим котлетам.
Не дивуйтеся, але з двох інгредієнтів дійсно можна приготувати дуже смачний десерт. Хтось може сказати, що шоколад вже й сам по собі є десертом. Так, звичайно, але нова форма цікавить також. Отже, читайте простий до геніальності рецепт десерту. Вам пот...
Запечена качка вже давно перестала бути святковою стравою. Її часто готують на вечерю або на недільний обід із родиною чи друзями. І звичайно, хочеться, щоб вона була м’яка, ароматна, танула у роті. За цим рецептом вона буде саме такою. Качку потрібно ...