Як приготувати окрошку на кефірі - господині поділилися секретом

Цей холодний суп подобається багатьом любителям смачненько поїсти. Настільки гармонійно поєднуються всі інгредієнти, настільки він виходить свіжий і смачний, що це жодними словами не передати.

Потрібно просто приготувати та отримати задоволення від неймовірно смачної трапези. Сьогодні в супермаркетах цілий рік є в продажу зелень – петрушка, цибуля та кріп. Тому не потрібно чекати сезону, щоб приготувати цю смачну страву.

Інгредієнти:

  • 900 г сироватки;
  • 900 г кефіру;
  • 450 г сметани;
  • 4 штуки картоплі;
  • 5 яєць;
  • 250 г відвареного курячого м’яса;
  • 150 грамів редиски;
  • 2 огірки;
  • жменя зелені;
  • сіль та лимонна кислота за смаком.

Як приготувати:

Якщо ви все приготуєте за рецептом, у вас буде дуже смачна окрошка, юшка виходить ідеальної консистенції.

Овочі заздалегідь потрібно відварити, та очистити.

Картоплю поріжте квадратиками середнього розміру.

З яйцями зробіть те ж саме.

Філе подрібніть довільно, бажано не дуже великими кубиками.

Редиску поріжте тоненькими смужками.

Якщо огірки гірчать, зніміть з них шкірку і наріжте на кубики.

Зелень дрібно наріжте.

Складіть всі продукти в каструлю, залийте сироватку, кефір, додайте сметану, а лимонну кислоту та сіль додавайте на свій смак.

Лимонну кислоту, щоб не помилитися з кількістю, спочатку розчиніть у воді і потроху додавайте.

Народні прикмети на 19 січня. Макарів день. Важливі клопоти краще відкласти

неділя, 19 січень 2025, 7:05

19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день. . Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...

Секрет господинь! Як приготувати тушковане м’ясо, яке розпадається на волокна

неділя, 19 січень 2025, 6:13

М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...