Цей холодний суп подобається багатьом любителям смачненько поїсти. Настільки гармонійно поєднуються всі інгредієнти, настільки він виходить свіжий і смачний, що це жодними словами не передати.
Потрібно просто приготувати та отримати задоволення від неймовірно смачної трапези. Сьогодні в супермаркетах цілий рік є в продажу зелень – петрушка, цибуля та кріп. Тому не потрібно чекати сезону, щоб приготувати цю смачну страву.
Якщо ви все приготуєте за рецептом, у вас буде дуже смачна окрошка, юшка виходить ідеальної консистенції.
Овочі заздалегідь потрібно відварити, та очистити.
Картоплю поріжте квадратиками середнього розміру.
З яйцями зробіть те ж саме.
Філе подрібніть довільно, бажано не дуже великими кубиками.
Редиску поріжте тоненькими смужками.
Якщо огірки гірчать, зніміть з них шкірку і наріжте на кубики.
Зелень дрібно наріжте.
Складіть всі продукти в каструлю, залийте сироватку, кефір, додайте сметану, а лимонну кислоту та сіль додавайте на свій смак.
Лимонну кислоту, щоб не помилитися з кількістю, спочатку розчиніть у воді і потроху додавайте.
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...