Кожна господиня мріє утримувати постільну білизну в ідеальному стані, щоб вона була чистою і приємно пахла. Однак, для цього потрібно знати деякі секрети по догляду. Як відбілити постільну білизну - читайте в матеріалі, передають Патріоти України.
Давайте спочатку розберемося, чим відбілити постільну білизну, щоб це принесло бажаний результат. Перш за все на думку спадають магазинні засоби, але коштують вони недешиво, а щоб заощадити можна скористатися народними засобами.
Як відбілити пожовклу постільну білизну знали ще наші бабусі і використовували для цього соду. Розчин на її основі потрібно готувати так:
Інгредієнти перемішати і в мікс покласти постільну білизну. Якщо вона лише злегка жовтувата, то досить замочити на пару годин. А якщо дуже жовта, то краще залишити білизну в розчині мінімум на 10 годин, а потім випрати, як зазвичай.
Є ще один спосіб, як відбілити постільну білизну від жовтизни. Для нього потрібно взяти:
Білизну замочити в розчині на дві години і випрати потім в машинці. Цей спосіб гарантує, що білизна стане як новенька.
Для білої постільної є буквально чудодійний розчин. Візьміть для нього:
Помістити білизну в розчин потрібно на півгодини. Потім прополоскати теплою водою і випрати, як зазвичай.
Якщо у вас постільна білизна зі стійким барвником, то приготуйте такий розчин:
В отриманому міксі замочити наволочки і простирадла на годину, а потім начисто прополоскати.
А ось як відбілити постільну білизну з малюнком завдання складніше. Щоб вона не вилиняла після першого відбілювання краще попередньо замочити її в оцтовому розчині - на літр води взяти чайну ложку оцту.
Спочатку покладіть білизну в пралку і встановіть режим замочування, а в барабан додайте склянку перекису водню і півсклянки оцту. Перекис відбілить простирадла, а оцет виведе навіть сильні плями. У відсік не забудьте висипати пральний порошок і відбілювач. Цей метод гарантує відмінний результат, так що візьміть його на замітку.
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...
Страва має пікантний і вишуканий смак, який сподобається навіть найвибагливішим гурманам, передають Патріоти України. Складові:. 1. Спочатку баклажани нарізають соломкою. Овочі солять, а потім перемішують. Залишають постояти на 15 хвилин. 2. У цей час ...