Як відновити організм та фігуру після свят

Традиційно період новорічних свят для багатьох стає причиною зайвих кілограмів і пов'язаних із цим проблем зі здоров'ям.

Потім виникає проблема ‒ як відновити фігуру й гарне самопочуття. Для цього є перевірені методи.

Насамперед фахівці радять відразу після свят зробити розвантажувальний день. Але робити це слід плавно. Після останнього застілля до розвантаження має пройти щонайменше два – три дні. У цей час потрібно вживати їсти звичайну неважку їжу. А потім можна зробити повне розвантаження. Якщо робити це різко, організм зазнає стресу. І замість користі це може йому зашкодити.

Під час розвантажувального дня можна вживати кефір, сир, яблука, мандарини або рис.

Для схуднення після свят добре пасують салати. Можна сім днів харчуватися салатами з овочів. Не зашкодить, якщо до них додати філе курки, бринзу або фету. Заправляти можна рослинною олією або нежирною сметаною. До раціону можна додавати й нежирний сир, йогурт, зелені яблука і грейпфрути. Не зашкодить трохи чорного хліба. Таке меню впродовж тижня допоможе не тільки відновити фігуру, а й поліпшити стан шкіри.

А для тих, хто регулярно ходить в тренажерний зал, кращим методом боротьби із зайвими кілограмами стане заняття на кардіотренажерах. Після свят їх потрібно обов'язково включити у свій розклад. Це також гарний спосіб повернутися до тренувань після святкової перерви.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...