Як зафарбувати сиве волосся, не використовуючи фарбу - лайфхак, на який знадобиться 20 хвилин

Рано чи пізно сиве волосся з'являється у всіх. Це природний процес, який для багатьох людей, найчастіше жінок, є джерелом комплексів та збентеження. Щоб позбутися його, жінки вдаються до фарбування волосся. Однак деякі прихильниці натуральності знайшли інший метод, що допомагає боротися з сивиною, передають Патріоти України.

Йдеться про маску, до складу якої входить всього два інгредієнти. Приготувати диво-засіб можна самостійно в домашніх умовах, витративши на його застосування не більше 20 хвилин. Ефективним лайфхаком поділилися в журналіSuperexpress.

Перше сиве волосся зазвичай з'являється в 35 років, проте нерідко ці ознаки старіння проявляються набагато раніше. Безумовно, багато залежить від генетики. Але велику роль у цьому питанні відіграє стрес.

Помічаючи сивину, не обов'язково відразу бігти в магазин по фарбу або в салон до перукаря. Не будемо сперечатися, що хімічне фарбування має свої плюси, серед яких тривалий ефект та якісне "маскування" сріблястих пасм. Однак є і недоліки – регулярне фарбування волосся може пошкодити його, зробивши ламким і сухим.

Замість цього можна використовувати кавову маску – один з найпопулярніших домашніх засобів і способів позбутися сивини без фарбування. Нанесіть її на вимите волосся на 20 хвилин – і відразу побачите ефект.

Як її приготувати? Покладіть близько 6 чайних ложок свіжозмеленої кави в каструлю і залийте окропом так, щоб вода покрила каву. Коли суміш охолоне, утріть її в пасма, оберніть голову фольгою і через 20 хвилин промийте теплою водою.

Інший варіант – кавове ополіскування. Залийте 1 літром окропу 8 столових ложок меленої кави і залиште остигати. Процідіть каву і використовуйте настій для ополіскування вимитого волосся. Потім висушіть їх рушником. Варто підкреслити, що обидва ці методи рекомендуються переважно для людей з темним від природи волоссям.

Діти оцінять! Як приготувати повітряний десерт з шоколаду та молока

субота, 18 травень 2024, 17:12

Не дивуйтеся, але з двох інгредієнтів дійсно можна приготувати дуже смачний десерт. Хтось може сказати, що шоколад вже й сам по собі є десертом. Так, звичайно, але нова форма цікавить також. Отже, читайте простий до геніальності рецепт десерту. Вам пот...

Гості пальчики оближуть! Неймовірний рецепт запеченої качки

субота, 18 травень 2024, 12:15

Запечена качка вже давно перестала бути святковою стравою. Її часто готують на вечерю або на недільний обід із родиною чи друзями. І звичайно, хочеться, щоб вона була м’яка, ароматна, танула у роті. За цим рецептом вона буде саме такою. Качку потрібно ...