Рано чи пізно сиве волосся з'являється у всіх. Це природний процес, який для багатьох людей, найчастіше жінок, є джерелом комплексів та збентеження. Щоб позбутися його, жінки вдаються до фарбування волосся. Однак деякі прихильниці натуральності знайшли інший метод, що допомагає боротися з сивиною, передають Патріоти України.
Йдеться про маску, до складу якої входить всього два інгредієнти. Приготувати диво-засіб можна самостійно в домашніх умовах, витративши на його застосування не більше 20 хвилин. Ефективним лайфхаком поділилися в журналіSuperexpress.
Перше сиве волосся зазвичай з'являється в 35 років, проте нерідко ці ознаки старіння проявляються набагато раніше. Безумовно, багато залежить від генетики. Але велику роль у цьому питанні відіграє стрес.
Помічаючи сивину, не обов'язково відразу бігти в магазин по фарбу або в салон до перукаря. Не будемо сперечатися, що хімічне фарбування має свої плюси, серед яких тривалий ефект та якісне "маскування" сріблястих пасм. Однак є і недоліки – регулярне фарбування волосся може пошкодити його, зробивши ламким і сухим.
Замість цього можна використовувати кавову маску – один з найпопулярніших домашніх засобів і способів позбутися сивини без фарбування. Нанесіть її на вимите волосся на 20 хвилин – і відразу побачите ефект.
Як її приготувати? Покладіть близько 6 чайних ложок свіжозмеленої кави в каструлю і залийте окропом так, щоб вода покрила каву. Коли суміш охолоне, утріть її в пасма, оберніть голову фольгою і через 20 хвилин промийте теплою водою.
Інший варіант – кавове ополіскування. Залийте 1 літром окропу 8 столових ложок меленої кави і залиште остигати. Процідіть каву і використовуйте настій для ополіскування вимитого волосся. Потім висушіть їх рушником. Варто підкреслити, що обидва ці методи рекомендуються переважно для людей з темним від природи волоссям.
Не дивуйтеся, але з двох інгредієнтів дійсно можна приготувати дуже смачний десерт. Хтось може сказати, що шоколад вже й сам по собі є десертом. Так, звичайно, але нова форма цікавить також. Отже, читайте простий до геніальності рецепт десерту. Вам пот...
Запечена качка вже давно перестала бути святковою стравою. Її часто готують на вечерю або на недільний обід із родиною чи друзями. І звичайно, хочеться, щоб вона була м’яка, ароматна, танула у роті. За цим рецептом вона буде саме такою. Качку потрібно ...