Простий і доступний коренеплід вбирає запахи інших інгредієнтів як губка й одночасно з цим залишається самобутнім, передають Патріоти України.
У холодну пору року, коли вибір овочів дуже обмежений, печена картопля з шинкою і сиром стане кращим кулінарним рішенням. Із чим її тільки не готують: просто з сиром, з маслом і зеленню, грибами, помідорами та всім, що можна тонко нарізати та покласти в надрізи. Фаворитом серед всіх сполучень залишається тандем сиру і шинки, який в картоплі виглядає набагато ефектніше, ніж у сендвічі.
Інгредієнти
Як приготувати картоплю з шинкою і сиром
Присипте картоплю з шинкою пармезаном, щоб надати страві неповторний аромат. Невеликий лайфхак для тих, хто хоче швидко зробити надрізи без ризику пошкодити картоплю: використовуйте ложки або палички для суші, поклавши їх із обох боків від бульби, а тільки потім ріжте картоплю. Така конструкція не дозволить ножу пройти до кінця, навіть якщо у вас підніметься рука.
Смачного!
Чи може те, що ми їмо, визначати, ким ми є? Науковці дедалі частіше відповідають на це запитання ствердно. Ідея "ти є те, що ти їси", яку ще в XIX столітті вважали радше метафорою, нині отримує наукове підтвердження, передають Патріоти України. Огляд д...
Кава є одним з найпопулярніших й найулюбленіших напоїв у багатьох країнах світу, займаючи лідируючі позиції щодо споживання після води. Вона є частиною культури та традицій, й її щоденне споживання обчислюється мільярдами чашок, передають Патріоти Укра...