Відомо, що білий хліб хазяйками додається до котлетного фаршу в основному з однією метою – щоб вироби вийшли пишними та соковитими. Однак не тільки борошняні вироби мають подібні властивості – їх легко можна замінити на інші продукти. Які варіанти використовуються кухарями, передають Патріоти України.
Такі котлети виходять легкими, смачними та ніжними. Не варто переживати через пишність і соковитість – ці характеристики теж будуть представлені.
До того ж, сира терта картопля тільки збагатить і підкреслить смак м’яса у фарші.
Це чудова альтернатива хлібу, яка виконує ті ж функції. Борошно здатне “запечатати” м’ясний сік усередині виробу, завдяки чому котлети стануть неймовірно соковитими та пишними.
На 0,5 кг фаршу потрібно брати дві ложки борошна.
Влітку хочеться зробити котлети легшими та ніжнішими без втрати для смакових якостей. Тому варто звернути увагу на доступні овочі.
Наприклад, кабачки, морква і навіть капуста можуть легко прикрасити фарш.
Котлети вийдуть соковитими та смачними.
Якщо з якоїсь причини ви не хочете бачити у фарші ні борошна, ні хліба, варто звернути увагу на манку. Такі котлети виходять дуже пишними та неймовірно смачними.
Однак готувати одразу після приготування фаршу не можна – потрібно почекати хоча б півгодини перед смаженням.
Ось найпоширеніші міфи про схуднення, в які досі вірять багато людей — але які не мають наукового підґрунтя або давно спростовані, передають Патріоти України. Правда: Вуглеводи — джерело енергії. Важливо вибирати правильні: цільнозернові продукти, ово...
6 червня християни України за новим церковним календарем вшановують пам’ять преподобного Віссаріона, чудотворця Єгипетського та преподобного Іларіона Нового, ігумена Далматської обителі. Про ранні роки життя Висаріона відомо небагато. Він народився в з...