
Нове наукове дослідження підтверджує: вживання кави може зменшити ризик передчасної смерті. Проте, як наголошують фахівці, ефект залежить не лише від кількості, а й від того, як саме ви її п'єте, передають Патріоти України.
Що з'ясували вчені?
У масштабному дослідженні, яке охопило сотні тисяч людей протягом кількох років, дослідники виявили, що:
Але є одне "але": ефект спостерігався лише у тих, хто пив каву без надмірної кількості цукру, вершків чи сиропів.
Що знижує користь кави?
Висновок:
Кава — це не лише улюблений напій, а й потенційний «еліксир довголіття». Але лише за умови, що вона вживається з розумом.
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Зі зростанням кількості різних електроприладів у наших оселях ми починаємо відчувати дефіцит розеток. І в такому разі на допомогу приходять подовжувачі. Вони дають змогу зручніше розташовувати різні пристрої, але при цьому становлять і певну небезпеку,...