Нове наукове дослідження підтверджує: вживання кави може зменшити ризик передчасної смерті. Проте, як наголошують фахівці, ефект залежить не лише від кількості, а й від того, як саме ви її п'єте, передають Патріоти України.
Що з'ясували вчені?
У масштабному дослідженні, яке охопило сотні тисяч людей протягом кількох років, дослідники виявили, що:
Але є одне "але": ефект спостерігався лише у тих, хто пив каву без надмірної кількості цукру, вершків чи сиропів.
Що знижує користь кави?
Висновок:
Кава — це не лише улюблений напій, а й потенційний «еліксир довголіття». Але лише за умови, що вона вживається з розумом.
У спекотні дні багато хто мріє про момент, коли опиниться вдома і зможе стати під струмені холодного душу. Однак вчені застерігають – такий спосіб освіжитись може бути не тільки шкідливим, але й становити неабияку небезпеку, передають Патріоти України....
Здоров’я – найцінніший ресурс, який потребує щоденної уваги. Харчування відіграє ключову роль у підтримці доброго самопочуття, профілактиці хвороб і навіть у боротьбі з серйозними захворюваннями. Видання зібрало список накорисніших продуктів, які зміцн...