У світі багато людей, які постійно сидять на різних видах дієтах, але не можуть добитися помітного результату, передають Патріоти України.
Водночас інші залишаються стрункими, не докладаючи для цього ніяких зусиль. Звичайно, багато і чому це відбувається завдяки спадковості. Але також немало прикладів, коли у повних батьків — худорляві діти й навпаки.
Вивчаючи даний феномен, дослідники з Cornell’s Food and Brand Lab дійшли висновку, що крім спадковості велику роль грають звички людей.
Узагальнивши відповіді людей, які не товстішають, не обмежуючи себе в їжі, дослідники сформували 5 основних звичок таких людей.
«Худі» люди щоденно снідають. 96% опитаних «худих» повідомили, що снідають щодня. І це не дивно, як свідчать чисельні дослідження, пропущений сніданок призводить до переїдання протягом дня.
Вони регулярно займаються фізичними вправами. 42% опитаних займаються різними фізичними вправами від п'яти та більше разів на тиждень. Якщо регулярно займатися спортом, організм виробляє ендорфін, який істотно знижує відчуття голоду.
Люди, що не товстіють, зважуються. 50% з опитаних розповіли, що вони стежать за своєю вагою кожен день.
Вони їдять свідомо. 92% підтвердили, що кожен раз їдять усвідомлено. Що це означає? Вони чесно відповідають перед собою на питання: «я голодна (ий), або мені просто нудно?». І якщо голодна (ний) «що саме я хочу з’їсти?». Ці люди не їдять, коли не голодні, не їдять за комп'ютером, за телевізором, з гаджетом. Вони дотримуються правила: «Коли я їм — я лише їм», тільки їжа та її смак займає мої думки. Вони не їдять котлети, коли хочуть морозива і т.п.
Люди, які не товстіють, не обмежують себе в їжі. 44% учасників опитування сказали, що дозволяють собі їсти стільки, скільки захочуть. І кожен раз. Через те, що вони споживають продукти свідомо, чесно зізнаючись, що «я сита (ий) й більше не хочу», такі люди рідко вживають лишнє і можуть відкласти найспокусливіший шматок на потім. Так, вони їдять лише коли голодні та стільки, скільки потрібно організмові. 74% опитаних заявили, що не дотримуються ніякої спеціальної дієти й не роблять зі своєї стрункості культу.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...