Продукт буде неможливо їсти! Помилки зберігання, через які псується квашена капуста

Квашена капуста - улюблена заготівля. Справді гарно заквашена капуста відмінно підходить для салатів, супів, пирогів, а також інших страв, передають Патріоти України.

Однак її потрібно правильно зберігати. Інакше вона може втратити свої властивості та зіпсуватися. На Pixelinform розповіли, яких правил потрібно дотримуватись при зберіганні капусти.

Правильний вибір посуду

Найкраще для зберігання підходять глиняні, дерев’яні чи скляні банки із кришками. Не рекомендується зберігати капусту у металевому або пластиковому посуді — така тара може окислюватись або виділяти шкідливі речовини.

Посуд повинен бути чистим і сухим. Найкраще промити його перед використанням гарячою водою із оцтом і висушити.

Правильна підготовка капусти

Перш за все, потрібно перекласти капусту з початкового посуду у посуд для зберігання. Потім — залити її розсолом, що залишився від квашення. Потрібно, капуста була вкрита розсолом. Можна додати трохи цукру чи меду — щоб зберегти кислотність та аромат. Не забудьте про прес зверху.

Умови зберігання

Оптимальна температура для зберігання квашеної капусти становить від 0 до +5 градусів за Цельсієм. Якщо вища — може перекиснути, нижча — замерзнути.

Капусту слід зберігати у темному місці. Світло може погіршити її колір та смак.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...