Рівень холестерину у крові залежить, зокрема, від харчування. Одні продукти знижують його показники, інші навпаки підвищують.
Для зниження рівня холестерину лікарка Дебора Лі з Dr Fox Online Pharmacy порадила щодня їсти темний шоколад, пише Еxpress.
Річ у тому, що в такому шоколаді багато сухих речовин какао. Воно відоме своїми антиоксидантними властивостями. Також какао містить велику кількість корисних для організму флавоноїдів.
Ще темний шоколад позитивно впливає на артеріальний тиск і функції ендотелію (клітинної стінки). Відтак темний шоколад зменшує ризик розвитку хвороб серця.
Але оптимальна кількість темного шоколаду на день, яку рекомендує лікарка, – лише один-два квадратики від плитки.
Антипригарні сковорідки стали незамінними помічниками на кухні завдяки своїй здатності запобігати пригоранню їжі та легкому очищенню. Проте не всі продукти підходять для приготування на такому посуді. Неправильне використання може не лише зіпсувати пок...
У спеку найкраще охолоджують не просто холодні напої, а ті, які допомагають організму ефективно регулювати температуру й утримувати водно-сольовий баланс. Ось список найкращих, передають Патріоти України. Температура напою має бути помірно холодною (не...