Кава з вершками стає більш ніжна, а вершковий смак такий привабливий. Так і виникає бажання налити ще одну порцію. Вершки роблять каву смачнішою, але й одночасно вона поживніша. Якщо додати вершки понад міру, вона стане калорійною бомбою.
Бариста пропонують додавати на 150 мл кави 20 мл вершків. Потрібно також звернути увагу на жирність вершків. Переважно в ароматний напій додають з показником 10%.
Можна трохи підігріти вершки, збити, а потім вже ввести в каву. Якщо ж ви хочете, можна й відразу налити, але перший варіант дасть більше ефекту. Можна й збільшити кількість саме вершків, але збийте до пінки. Напій буде значно апетитніше виглядати та смакувати.
Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...
Народні прикмети про гроші передають багаторічний досвід людей і допомагають уникати фінансових проблем або залучати достаток, передають Патріоти України. 1. Не давайте борги на порожній шлунок Позичати гроші, коли ви самі у скруті, вважається небезпе...