Просто ідеально! Скільки вершків додавати в каву, щоб не зробити напій занадто калорійним

Кава з вершками стає більш ніжна, а вершковий смак такий привабливий. Так і виникає бажання налити ще одну порцію. Вершки роблять каву смачнішою, але й одночасно вона поживніша. Якщо додати вершки понад міру, вона стане калорійною бомбою.

Подробиці

Бариста пропонують додавати на 150 мл кави 20 мл вершків. Потрібно також звернути увагу на жирність вершків. Переважно в ароматний напій додають з показником 10%.

Можна трохи підігріти вершки, збити, а потім вже ввести в каву. Якщо ж ви хочете, можна й відразу налити, але перший варіант дасть більше ефекту. Можна й збільшити кількість саме вершків, але збийте до пінки. Напій буде значно апетитніше виглядати та смакувати.

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...