Психологічний тест: Оберіть яблуко, яке б ви з’їли, і дізнайтеся про себе дещо цікаве

Що про вас можуть розповісти яблука? Так так! Не дивуйтеся - саме про вас і саме яблука. Те, який фрукт ви виберете, з яким себе асоціюєте, може розповісти про ваші внутрішні архетипи. Яблуко старе як світ, і навіть в Біблії саме воно було плодом пізнання Добра і Зла, передають Патріоти України. Так що, готові?

Яблуко №1

Ви – людина пряма і чесна. Ніколи не намагаєтеся завуалювати правду, якою б вона не була. Задніх думок у вас не буває і таємних намірів теж. Ви не боїтеся залишатися самою собою, не одягаєте масок і, можливо, саме в цьому криється ваша дивовижна здатність переживати злети і падіння. Ви щасливі в дрібницях, ні про що занадто сильно не тривожитеся. Найбільше задоволення вам приносить просте міцне яблуко, яке саме ви тільки що самі зірвали з дерева.

Яблуко №2

У вас грайливий характер, повний енергії. Нудьга – ваш смертельний ворог, а тому і життя у вас ненудне, повне колотнеч і пригод. Шукати їх – ваше кредо. А втім, всілякі історії і самі знаходять вас без підказки. Все оригінальне і повне вражень несе вам радість життя. Ваше яблуко – неодмінно в карамелі, посипане шоколадною і горіховою крихтою!

Яблуко №3

Ви цікава людина. Так вважають усі оточуючі вас люди. Але самі ви думаєте інакше. Вам притаманний оптимізм, уява і почуття прекрасного. І це надихає людей. Все, що відбувається у вашому житті, дуже цікаве для оточуючих. Ви переконливі, навіть якщо не намагаєтеся нікого переконати. Найбільш ласим для вас стане хороший шматок домашнього яблучного пирога, такого, від якого залишається теплий і солодкий післясмак.

Яблуко №4

Ваш коник – надійність. Як броньований Ролс-Ройс, як добротна дубова шафа, як скеля, на яку можна покластися. У вас є рідкісні якості врівноваженості в думках, почуттях і вчинках. Ви стримані, але іноді ця стриманість межує з сором’язливістю. Більше слухаєте, ніж говорите, і вас це абсолютно влаштовує. Ви настільки вірні і надійні, що з вами дійсно можна в вогонь і в воду. Які ваше ласощі? Чашка гарячого яблучного пуншу – добротна, затишна і спокійна.

Яблуко №5

Радість! Коли бачиш вас, виникає саме це слово. Ви живете повним життям, вам не потрібно адреналіну. Життя прекрасне – і в цьому його принадність. Ви цінуєте смаки, види, звуки і запахи кожного дня. Навіть буденність для вас вже прекрасна і незвичайна. Ви самі робите її такою. З самого моменту пробудження ви живете кожною хвилиною, вам подобається зливатися зі світом. А найщиріше щастя – в простих дрібницях. На прикладі хрумких яблучних оладок. Прямо зі сковороди!

Яблуко №6

Ви дотепні і проникливі. У вас живий розум і чіпка реакція. Ви розумієте на ходу. Навіть якщо ви не дуже товариські, при необхідності буваєте говіркі і життєрадісні. Ви і веселі, і інтелектуальні одночасно, що робить вас душею компанії. Але туди ви не прагнете «за власним бажанням». Просто вмієте розважити людей, не більше того. Де ж ваша слабкість? У келиху доброго яблучного вина вприкуску з сиром.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...